maanantai 14. lokakuuta 2013

My watches

Selaillessani vanhoja kirjoituksia, huomasin joskus aikoja aikoja sitten tehneeni toivepostauksen kaikista kelloistani. Katsottuani kuvat läpi huomasin, että lista alkoi olla jo hieman outdated ja poistinkin postauksen siltä istumalta. Osan kelloista olin jo myynyt, osa on parhaillaan myynnissä ja jotkut ovat vain jääneet laatikkoon pitämään paikkaa.

Sainkin siitä sitten idean päivittää listan, tai oikeastaan tehdä kokonaan uuden! Tähän postaukseen kuvasin siis viisi kelloani, jotka saavat eniten käyttöä ja ovat tällä hetkellä lemppareitani. Joku saattaa ihmetellä miten yksi ihminen tarvitsee niin monta kelloa, mutta itse kuulun siihen ihmisryhmään joka ei osaa lähteä ulko-ovesta ulos ilman kelloa ranteessa! Pidemmittä puheitta, tässä siis tämän hetkinen kokoelmani :)

MK5055

GUESS W12638L1

GANT St. Lucia

GUESS 25th Anniversary special collection

MK4263


Itse koen, että kokoelmani on todella monipuolinen ja sieltä löytyy juuri ne tärkeimmät mallit: on kultainen, hopea, valkoinen, musta ja yksi hieman erikoisempi hopea. Ei siis koskaan pitäisi tulla ongelmaa siitä, että asuun ei löydy sopivaa kelloa! Jos vielä päätän kokoelmaani laajentaa, luultavasti haluaisin hankkia joko ruusukultaisen tai kultaisen valkoisilla yksityiskohdilla. Tortoise-kuviointi on myös kovasti mieleen :) 


Onko teillä sama kellomaku kuin mulla? Mikä viidestä on teidän lemppari?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti