sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Jet Set Travel

Vanhemmat lukijat saattavat muistaa tämän (klik) postauksen, jossa olin koonnut pienen kollaasiin siitä, mitä kaikkea ihanaa sillä hetkellä haaveilulistani kärkipäässä oikein oli. Listalta löytyi Hunterin kumisaappaat, Ray Ban Aviatorit, kultainen Guessin tmv. kello ja Michael Korssin Jet Set- mallinen laukku. Tosiaan, eilen tuota kyseistä postausta vilkuillessani huomasin, että jo kolme neljästä pikku haaveesta on käynyt toteen! Syntymäpäivänä käärepapereista paljastui siis Hunterin kumisaappaat ja Michael Korssin kultainen rannekello, mutta mikä onkaan sitten se kolmas?



Uusi tulokas on siis MICHAEL Michael Kors Jet Set Medium! Tätä yksilöä on kyllä tullut ajan mittaa ihasteltua, niin Korssin omilla nettisivuilla kuin myös weheartit:ssä, sekä tietenkin muilla bloggaajilla. Jet Set on täydellinen lisä laukkukokoelmaani, josta puuttuu ihan täysin musta simppeli arkilaukku. Myös näin koulun aloittaneena ajaa Jet Set myös oikein näppärästi koululaukun virkaa. Tykkään itse kantaa aina koko omaisuutta mukanani, nyt siihen lisättynä vielä ne koulukirjat, ja tällä laukulla se onnistuu mainiosti! Laukun olalle saanti on myös itselleni hyvin tärkeä ominaisuus mitä tulee kaikkiin laukkuihin. Käsivarrella roikkuen laukku tuntuu olevan aina tiellä. 
Alunperin olin ajatellut hakea laukun joko keskustan Cottonilta tai tilata Net-A-Porterilta, mutta kävikin tuuri, kun äitini oli samaan aikaan myymässä omaa yksilöään ja pääsimmekin hänen kanssaan hyvään diiliin :) Äitini oli kerinnyt käyttämään laukkua niin vähän, että se menee ihan tuliterästä ja vihdoinkin se on mun! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti