keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Favorite beauty products at the moment

Mitä tulee kosmetiikkaan, olen ehdottomasti sellainen ihminen joka tykkää kokeilla kaikkea uutta. Aina vanhojen purkkien ja purnukoiden loppuessa en välttämättä ostakkaan juuri sitä samaa kasvorasvaa tai shampoota, vaan haluan kokeiluun jonkin uuden tuotteen, jota en ole ennen kokeillutkaan. Vaikka käytössäni onkin usein vaihtelevia tuotteita, on joukossa myös niitä jotka ovat tulleet jäädäkseen. 
Tässä kirjoituksessa haluaisinkin jakaa teille nyt muutaman niistä tuotteista, jotka ovat pitkän kokeilu rumban jälkeen löytäneet vakituisen paikan kosmetiikkahyllystäni. Kaikki neljä tuotetta ovat itsellenikin suhteellisen uusia tuttavuuksia, mutta noin viikon kahden käytön jälkeen jokainen on kyllä todistanut olevansa nappiostos!


Organix Moroccan Argan Oil-hiusöljy on ehdottomasti paras hiusöljy, mitä olen tähän asti käyttänyt! Ennen kyseisen putelin ostoa mietin pitkään, että sitten kun vanha öljyni alkaa olla loppu, haluan kokeilla Moroccanoil treatment-hiusöljyä. Sitten kuitenkin törmäsin tähän Organixin versioon ja päätin kokeilla. Ja kyllä muuten kannatti! Öljy tunkeutuu todella hyvin hiukseen eikä jätä niitä ollenkaan rasvaisiksi. Hiukseni ovat myös paljon sileämmät ja kiiltävämmät, kuin mitään muuta öljyä käyttäessä. Eikä tämä puteli todellakaan rokottanut lompakkoa läheskään niin paljoa kuin Moroccanoil, Organixin moroccan argan oil 100ml puteli maksoi vain 8€. 

Lumene Vitamin C+ Ravitseva Tehohoito oli kyllä nappiostos! Omaan itse aika kuivan ihon ja varsinkin näin ilmojen kylmetessä alkaa naamani heti reagoida. Vaikka kuinka syksyllä ja talvella rasvaisin naamaani, on naamassani muutama kohta joista todella herkästi lähtee kuiva ja kuollut iho irtoilemaan ja meikkaaminen saa tilanteen näyttämään vielä kaksi kertaa pahemmalta kuin se on. Lumenen tehohoidon jälkeen en ole kertaakaan saanut kirota kuivaa ihoa tai rumasti levityvää meikkivoidetta, joten tätä tuotetta tulen aivan varmasti hamstraamaan lisää!

Lumene Vitamin C+ Silmänympärysseerumi turvotusta vastaan ei hirveästi selittelyjä kaipaa. Jokaisella meillä tulee ajoittain niitä päiviä jolloinka yöunet jäävät liian lyhyiksi ja aamulla silmiä koristaa "kauniit" pussit. Jerryn satunnaiset yöitkeskelyt jättävät välillä allekirjoittaneen aamulla hieman uupuneeksi ja se näkyy usein naamasta. Siitä syystä aina herättyäni huonolaatuisilta ja katkonaisilta yöunilta, sipaisenkin seerumia silmänalusiini. Aine alkaa heti silmänalusissa hieman kihelmöimään, en sitten tiedä kuuluuko se homman nimeen vai mitä, mutta tämä aine ainakin toimii ja sehän on tärkeintä!

L´Oreal Volume Million Lashes taas on tähän astisista ripsiväreistäni ehdottomasti yksi parhaimmistoa. Jonkin aikaa sitten otin ripsienpidennykset pois ja omat ripseni kun ovat luonnostaankin aika tyngät, tarvitsin ehdottomasti ripsarin joka toisi hieman volyymiä ja pituutta. Aiemmin käyttämäni Lancômen Hypnôse ripsiväri on myös yksi lempi mascaroistani, mutta kuten aiemmin sanoin, tykkään kokeilla aina vanhan loppuessa jotakin uutta tuotetta. Kaupoissa on nykypäivänä miljoonaa eri ripsiväriä myynnissä, joten päätöksen tekeminen teki hieman tiukkaa, mutta pieni pähkäily ja vertailu kannatti ja onnistuin löytämään täydellisen ripsivärin juuri mulle. 


Oliko joukossa joitakin teille jo entuudestaan tuttuja tuotteita? Entä mitkä ovat sun lemppari kosmetiikkatuotteesi?

7 kommenttia:

  1. Mulla on tuo sama ripsari ollu käytössä jo varmaan ainaki vuoden verran, ja se on kyllä parasta ikinä! Tosin mä kyllä yleensä käytän sitä ihan tavallista kultasessa putellissa olevaa enkä tuota extra blackia, mutta silti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tykänny tosta ihan hirveesti! Siis toi extra black vaikuttaa kyllä ihan tavalliselta mustalta, että en oikein ymmärrä miks pitää tehdä erikseen black ja extra black :D

      Poista
  2. Wow miten halpa toi moroccan oil, pakko saada! Mistäköhän oot mahtanu sen ostaa? :)

    VastaaPoista
  3. Okei kiitos! :) Saanko vielä kysyä et paljonko postimaksut oli ja tuliko nopeesti? Kiitos jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Feeluniquessa postarit on aina ilmaset ja toimitus on noin 5-14 arkipäivää. Oon tilannu sieltä nyt aika monta kertaa ja tuotteet on yleensä tullu perille aika tarkkaan viikossa :) Suosittelen tota Feeluniquee kyllä kovasti, siellä on monet merkit paljon halvempia kuin Suomessa, esim Lancomen Teint Miracle meikkivoide maksaa Sokoksella noin 50€ ja Feeluniquessa, jos en nyt ihan väärin muista, niin 30€ :)

      Poista
    2. Kiitos paljon infosta! :) Tilaus lähti meneen ja todellakin paljon edullisemmat hinnat suomen hintoihin verrattuna :D :)

      Poista