torstai 4. huhtikuuta 2013

Ruudun toisella puolella

Tässä jo jonkin aikaa blogia kirjoittaneena välillä tulee mieleen, että minkäköhänlaisia ihmisiä mun juttuja täältä oikein lukee. Itse kuitenkin kerron suht paljon itsestäni ja tekemisistämme, joten olisi kiva kuulla hieman, että millaisia tyyppejä te lukijat oikein olette :) 
Nyt toivoisin että laittaisitte kommentilla vaikka ikänne, mistä päin olette ja miksi luette juuri minun blogiani! Kiitokset jo etukäteen :)


7 kommenttia:

 1. http://jenniprincesss.blogspot.fi/

  tuolta löytyy :3

  VastaaPoista
 2. http://whippinmylife.blogspot.fi/

  Oon 1996 syntynyt, eli 17vuotias. Oon kotosin SYsmästä, eli päijät-hämeen tienoilta. Alotin lukemaan sun blogia silloin kun olit vielä raskauden alkuvaiheessa, ja ainahan kaikki raskauskokemukset on kiinnostavia!:D Oon ite ollu jo 3vuotta parisuhteessa vakavalla pohjalla ja blogeihin tuo mun mielestä aina lisää mielenkiintoa jos itse kirjottaja seurustelee. Sulla on kiva tyyli ja hyvä maku! kaikin puolin tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. http://justonevariedlife.blogspot.fi/

  Fanny, pian 18v, Nokialta, täysin vauvablogeihin hurahtanut! :D

  VastaaPoista
 4. http://jantsis.blogspot.fi/

  Olen -92 syntynyt, 1,5-vuotiaan tytön äiti Varsinais-Suomesta. Aloin lukemaan sun blogia sun odotusaikana. Lukemaan jäin selkeän blogin kirjoitus/ulkoasun vuoks, kivojen pukeutumis- ja kosmetiikkajuttujen vuoks, sekä raskauden etenemistä seuraten. Kirjoitat hyviä juttuja, joita on aina ilo lukea. :)

  VastaaPoista
 5. Moikka! Asustelen tampereella ja olen pienen 5kk:n pojan äiti.. eniten minua kiinnostaa vauva-arki ja siihen liittyvät podtaukset.. niitä lisää :) ai niin ja olen 23 vuotta..

  VastaaPoista
 6. Ihana idea muuten, voisin itekkin joskus pyytää lukijoiltani samantyyppistä! Mä oon siis Sofia, 22v, Vantaalla asun aviomieheni ja kahden kisun kanssa, ja 4.5. on esikoistyttäremme laskettu aika :) mä jäin lukemaan koska mun mielestä on ihanaa löytää laadukkaita mammablogeja, joissa ei kuitenkaan oo vaan niitä kakkavaippoja ja pukluja vaan myös sellasta lifestyle-blogia. Vaikutit mielenkiintoselta tyypiltä niin jäin seurailemaan :) !

  VastaaPoista
 7. Olen 20vuotias, liikaa töitä tekevä nuori nainen tampereelta, joka tykkää rentoutua lukemalla "arkisia" blogeja. Olen lukenut tätä blogia tammikuusta 2012 lähtien ja jäin kunnolla koukkuun, tää blogi löytyy ihan suosikki listalta.
  Itsekin olen vakavalla pohjalla olevassa parisuhteessa, asun poikaystäväni kanssa yhteisessä kodissa ja jossakin vaiheessa on lapset suunnitelmissa, joten ehkä siksi luen tätä blogia. Rakastan lapsia, sisustamista, urheilua ja shoppailua, joten tän blogin lukeminen sopii mulle kun nenä päähän. ;)

  VastaaPoista