maanantai 1. huhtikuuta 2013

Meidän matkarattaat

Hyvää huhtikuun ensimmäistä kaikille! Niin kuin viime viikolla mainitsin, näin kesän lähestyessä ja Jerryn ollessa jo kohta 8kk, on meillä matkarattaiden osto hyvin ajankohtainen. Olin nettiä selaillessa löytänyt pari varteenotettavaa vaihtoehtoa ja kävimmekin katsastamassa ne viime viikolla ihan livenä. Rattaat eivät tietenkään vastanneet odotuksia. Emmat olivat liian vempulat ja Hartanin työntöaisa osoittautui ehkä hieman hankalaksi. Samalla reissulla kartoitimme hieman muitakin vaihtoehtoja, mm. Gracon ja Peg-Peregon matkarattaita. Suhteellisen lyhyen etsinnän jälkeen löysimmekin täydelliset matkarattaat (ja uuden autoistuimen) ja kävimme ne muutama päivä sitten lauantaina noukkimassa...
Matkarattaat joihin päädyimme on Baby Jogger City Mini. City minit ovat todella kevyet ja ketterät. Niistä löytyy niin monia hyviä ominaisuuksia jotka tekevät rattaista ihan täydelliset!
City Minien ominaisuudet:
- Ergonomisesti muotoiltu työntöaisa.
- Tilava isuinosa.
- Tavarakori.
- 5-pistevyöt.
- Kuomu ulottuu pitkälle, suojaa tehokkaasti auringolta, tuulelta ja sateelta. 
- Selkänojaa voi säätää, myös makuuasentoon.
- Kääntyvät etupyörät, saa myös lukittua kulkemaan suoraan eteenpäin.
- Tukeva alumiininen runko.
- Helppo kasaus ja lukitus.

- Menevät pieneen tilaan.

- Takuu 2 v.

- painoraja 22kg, kun muissa matkarattaissa vain 15kgTodella iso plussa rattaissa on niiden Quick Fold- kasausmekanismi, joka tekee niiden kantamisen ja autoon nostamisen ihan naurettavan helpoksi. Jopa minä pystyn kuljettamaan rattaita paikasta toiseen! Eikä sekään seikka haittaa että mm. Halle Berry, Ben Affleck ja Orlando Bloom käyttävät myöskin samaisia rattaita ;)
Tänään vietiin rattaat Jerryn kanssa koeajolle:

Jerryn arvio: thumbs up!

 Rattaat siis ostettu täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti