perjantai 12. huhtikuuta 2013

8kk neuvola ja ensimmäinen flunssa

Moikka vaan kaikki, täällä kirjoittelee kipeän pikkumiehen kipeä äiti. Ollaan nyt siis Jerryn kanssa molemmat saatu hirveä räkätauti ja yskä, itselläni lisäksi vielä kurkku kipeänä. Kyseessä on siis pojan ensimmäinen sairastuminen ja pientä kiukkua on ilmassa. Muuten poika kyllä jaksaa leikkiä ja ruokakin maistuu ihan normaalisti, mutta välillä iskee pieni kiukuttelukohtaus ja silloin mikään muu ei kelpaa kuin äidin tai isin syli. Yöksi ollaan nostettu pinnasängyn päätyä hieman ylemmäs ja annettu pieni annos panadolia, jotta Jertsin olisi parempi nukkua, vaikka yöt ovatkin menneet sairastumisesta huolimatta paremmin kuin olisin odottanut. Neuvolan lääkärin mukaan, ei vauvojen hirveän kauaa tällaisesta sairastumisesta pitäisi kärsiä, joten nyt vain ollaan odotellaan että menisi tämä tauti Jerryltä pois. Ja itseltäni myös!

Mutta nyt tämän postauksen toiseen aiheeseen eli Jerry 8kk neuvolaan ja lääkäriin. Keskiviikkona meille oli siis varattu neuvola aika ja oli kiva päästä katsomaan miten paljon Jerry on kasvanut, kun kotona harvemmin tulee otettua mitään mittoja, vaikka vauvakirjaan päivittelemekin. Viime neuvola käynti oli siis kun Jertsi oli 6kk iässä eli helmikuussa. 

8kk mitat (suluissa 6kk)
paino 10270g (9430g)
pituus 69cm (67,6cm)
päänympärys 44,9cm (43,3cm)

Lääkäri oli myös kirjoittanut neuvolakorttiin "Kasvu ja kehitys normaalit. Silmät ja korvat terveet. Iho siisti. Keuhkoista ja sydämmestä terveet äänet. Liikkeet iänmukaiset." Hienosti siis poika kasvaa :)

 Nyt hyvät illan jatkot kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti