maanantai 8. huhtikuuta 2013

Jerry 8kk

Voisin taas tämänkin postauksen aloittaa sanoin "voi kun aika menee niin nopeasti", koska se on kyllä enemmän kuin totta. Äidin pallero täytti tänään jo 8 kuukautta! Voiko tähän sanoa muutakuin että hui. Jertsi on kyllä kehittynyt ihan huimasti, hän osaa jo istua, seistä tukea esim. sohvaa vasten, kieriä mahalta selälle ja selältä mahalle, juoda itse tuttipullosta, sanoa "isi" ja pitää kaiken maailman ääniä ja äänteitä, kerran hän on jo noussut itse selältään istumaan. Ryömimisen ja konttaamisen suhteen on myös kovasti yritystä, että eiköhän sekin kohta ala onnistua :) 
Loppuun vielä muutama kuva synttäripäivältä
2 kommenttia:

  1. Ihana Jerry :) harrastatteko mitään poikasi kanssa? Tiedätkö ylipäätään mitä mahdollisuuksia olisi tehdä alle 1v:n kanssa tampereella tai lähialueilla? :) itse olisin kiinnostunut löytämäån tekemistä oman lapsoseni kanssa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me käydään kolmistaan joka sunnuntai vauvauinnissa, ollaan käyty siitä asti kun Jertsi täytti 4kk ja poika rakastaa vettä! Tietääkseni Tampereelta löytyy ainakin vauvauinnin lisäksi vauvajoogaa ja muskaria, mutta enempää en ole asiaa tutkinut. Eiköhän nykypäivänä vauvoille löydy tekemistä suht helposti :)

      Poista