maanantai 17. syyskuuta 2012

maanantai

Viikonloppu ja synttärit tuli ja meni. Lauantai oli kuten arvelinkin tosi ihana päivä. Illalla mentiin siis Leevin kanssa Rossoon syömään ja 11 maissa poimittiin kaverit keskustorilta ja jatkettiin Tivoliin. Oli kyllä outoa olla baarissa 9 kuukauden tauon jälkeen! Saatika sitten juoda. Mutta kivaa oli ja aamun pikkutunneilla me hipsittiin kotiin nukkumaan ja niin päivä oli pulkassa :)
Synttärilahjat olivat myös kovin paljon mieleen. Leeviltä sain Guessin laukun, farkut, suklaata, hiustenhoitotuotteita (mm. mustan hiusvärin, joten sinne jäi ombre- värjäys) ja vinkkupullon. Äidiltä sainkin pari viikkoa takaperin Guessin kellon ja nyt vielä lisänä ihanan velour asun sekä Snö of Swedenin korvikset ja kaulakorun. Isäpuolelta lahjakortti, isältä ja isovanhemmilta mukavasti rahaa. Ihania lahjoja siis kaikki, oon ilmeisesti ollut kilttinä :) Alla vielä lauantai illan asua:
paita Only
toppi Gina Tricot
farkut Gina Tricot
laukku Guess
kello Guess
kaulakoru Snö of Sweden
kengät Zara

2 kommenttia:

  1. Oh my.... Olen itse kahden lapsen äiti ja esikoiseni plussauksesta, en ole päihteisiin koskenu. 9kk oih voih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mitäköhän tuo tarkoitti? Itse en ainakaan halua olla sellainen äiti joka äitiyden myötä unohtaa itsensä ja kyvyn pitää hauskaa myös ilman lapsia...:D Ja muutenkin se että olen käynyt lapseni syntymän jälkeen kerran baarissa juhlimassa syntymäpäiviäni ei pitäisi olla kenenkään murhe kun se ei ole minunkaan? :D

      Poista