perjantai 14. syyskuuta 2012

?blogi

Hei lukijat! Kaipaisin teiltä nyt hieman palautetta ja mielipiteitä blogini suhteen. Ennen raskautta kirjoittelin pääosin pukeutumisesta ja pintapuolisin elämästäni, mutta plussattuani sain reippaasti uutta kirjoittamisen aihetta. Ja koska maha kulki koko ajan mukana, oli siitä myös luontaista kirjoittaa. Nyt kuitenkin kun poika on syntynyt olen hieman mietteliäs sen suhteen, mitä vauva-arjesta kirjoittelen. 
Joten, kysyisinkin nyt teiltä että mitä te täältä haluaisitte lukea? Jatkanko vauva-aiheisia postauksia? Antakaa yleisesti palautetta ja parannusideoita! :)
Suurimmaksi osaksi teitä varten täällä kirjoitellaan, joten mielipiteenne on tärkeää!

6 kommenttia:

 1. Olisi kiva jos postaisit vauva-arjesta sekä pukeutumisesta(: Jatka samaan malliin!(:

  VastaaPoista
 2. Lukisin mielelläni enemmän ja paljon kaikkea vauva arlisia juttuja, vauva ostoksia.. Itsekkin olen nuori ja muotitietoinen äiti kin sinäkin, tahtoisin nähdä vauva juttuja enemmän kun itsekkin odotan poikaa ensikuu laskettu aika :)

  VastaaPoista
 3. Lisää vauva juttuja !! :) itse ainakin lluen blogisi juuri tuon odotus ajan ja vauva juttujen perusteella :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään lukea pukeutumisesta, mutta lisäksi olisi kiva lukea enemmän vauvan ostoksista, kasvusta ja teidän arkiaskareista. :)

  VastaaPoista
 5. Pukeutumisjutut vois jättää kokonaan pois, ja tehdä postauksia vain vauvasta ja kaikesta pikkupoitsuun liittyvästä! :-D

  Raskautesti takia blogiasi aloin lukemaan, ja odotin innolla että poika syntyy. Nyt kun hän on syntynyt, niin olen ollut pettynyt vauva-aiheisten postauksien määrään :(

  VastaaPoista
 6. Olis aika upeeta kun vihdoinkin tekisit sen lupailemasi linkitä blogisi postauksen ! mää tarvihen uutta luettavaa :DD

  Siis joo, tykkään sun noista asupostauksista ja noista vaatejutuista, mun mielestä niitä on kiva lukea. Mutta ois mielenkiintoista esim. postaus näistä aiheista: Päivämme kuvina, ruokailurytmit, mitä teette päivän aikana, miten yöt ovat sujuneet, tulevaisuuden haaveita(monta lasta haluatte ja missä haaveilette asuvanne 5 vuoden päästä), miten aiotte kasvattaa poikanne- mitä periaatteita teillä on ja minkäikäisenä saa esim. mennä ekan kerran yökylään yms. (tiedän että et välttämättä oo vielä ees tuollasia miettiny) .. miten kaverit ja perhe suhtautuneet, onko kaveripiiri muuttunut, tai sit tyyliin ootko yksinäinen ja millaista susta tuntuu olla äiti, ootko onnellinen ja sitä rataa :)
  ihanaa syksyä ja tee se linkitä blogisi postaus ;)

  VastaaPoista