keskiviikko 12. syyskuuta 2012

kengät talveksi - UGG

Nyt kun kauppoihin on vihdoin tullut taas laaja valikoima talvikenkiä, on hyvä hetki kartuttaa omaa kenkävarastoa ja katsoa onko tänä talvena tarvetta uudelle parille. Itse ostin juurikin viime vuonna kahdet saappaat; yhdet ylipolven ja toiset lyhyet biker bootsit.
Kaipaisin kuitenkin täksi talveksi hieman lämpimämpiä kenkiä, nyt kun vauvan kanssa tullaan varmasti lenkkeilemään paljon. UGGit olisivat tähän tarkoitukseen, ja muutenkin aivan täydelliset. Omistan tällä hetkellä kahdet UGGit: lyhyet beiget ja pitkät mustat, mutta beiget alkavat olla jo hieman huonokuntoiset: pohja on alkanut kulua ikävästi ja kenkien pinta on varpaiden kohdalta kokenut hieman vesivahinkoa. Ei mikään ihme, niitä onkin tullut käytetty melkeinpä kyllästymiseen asti! Tänä vuonna toivonkin, että pukki toisi kontissaan jotain tällaista:


Classic Short mustana täältä.

Classic Short harmaana täältä.

Bailey Button harmaana täältä.

Bailey Button mustana täältä.6 kommenttia:

 1. Saitko uudet uggit? ja laita ihmeessä kuva vanhoista tänne blogiin! etkai niitä ole hukkaan heittämässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullut viime eikä edellis jouluna uggeja lahjaksi, ehkä otan ohjat omiin käsiin ja ostan ne vaan itse :) Mulla tosiaan oli kahdet uggit, mutta beiget lyhytvartiset jouduin heittämään pois, kun oli mennyt niin huonoon kuntoon. Jäljellä olevista voin laittaa kuvaa vaikka jossakin kenkä esittely- postauksessa :)

   Poista
 2. Mahtoikohan se edellinen kommentti mm chestnuttien laadusta
  koskaan lähteä tänne blogiin? Nettitikku pätkii välillä, mut ehkä se sulle tuli?
  -Kaisa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut? Sun täytyy laittaa se uudestaan :)

   Poista
 3. oukei, eli oliko niissä mustissa parempi laatu nahkassa kun beiget meni niin huonoon kuntoon vai miks niin? Ja miten pitkään ne kestivät? Etkai nyt oikeasti pois heittänyt, olisit varmasti kirpparilla saanut niistä hyvät rahat vähän huonompikuntoisinakin ;)
  Onks ne liukkaat talvella? Itselläni on vain ne harmaat "kudotut kangasmallit" mut ne kyl ollu ihan hyvät talvellakin..

  -Kaisa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadussa ei ollut mitään eroa, beiget vaan sai yksinkertaisesti enemmän käyttökertoja ja sen takia ne oli huonommassa kunnossa kuin mustat. Äitini osti kummatkin Uggit olisko ollut v. 2009 ja mustat on edelleen mulla käytössä, joten kyllä ne hyvin on kestänyt :) Beiget tosiaan heitin ihan roskiin. Mun mielestä Uggit ei oo mitenkään erityisen liukkaat :)

   Poista