tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kenkälöytöjä alesta

Alennusmyynnit on nyt täydessä vauhdissa jokaikisessä vaatekaupassa, joten mikä olisikaan parempi hetki tehdä tarpeellisia ostoksia syksyä varten! Itse en syksylle tarvitse mitään uutta, mutta Jerry kun vain kasvaa kasvamistaan, tarvitsee kaiken aikaa olla ostamassa uutta. Keväällä ostettu välikausihaalari pitäisi olla vielä syksyllä sopiva, samoin välikausilenkkareidenkin, mutta parit tarpeelliset kengät jäävät kyllä kesän lopulla pieneksi. Monet Jerryn kengät olen tähän asti löytänyt Zalandolta ja sinne menin tälläkin kertaa selailemaan. Heillä oli todella hyvät alet koskien lasten vaatteita ja kenkiä, eikä mennyt kauaakaan kun löysin etsimäni. 


Kaksi paria syyskenkiä saapui eilen postiin ja kummatkin juuri sopivat! Be Onlyn Timouss kumisaappaat Jerryltähän löytyvät jo, mutta nämä ovat olleet niin hyvät, että tilasin ne uudestaan vaan yhtä isommassa koossa. Adidaksen Gazelle tarralenkkarit tilasin mustien korkeavartisten conssien tilalle, jotka ovat menneet jo pieneksi. Jerry sai mummulta ja pappalta keväällä tuliaisiksi Puman mustat mokkanahkaiset sneakersit, hyvin samannäköiset kun nämä addut, joten meillä on ollut tähän asti vain yhdet "kaupunkilenkkarit! Tarrat on hyvä yksityiskohta, sillä Jerry saa nämä laitettua helposti itse jalkaan.
Nämä kaksi kenkäparia löytyivät siis Zalandon alesta ja olivat kyllä mielestäni tosi edulliset. Kumisaapaat olivat 19 euroa ja Adidakset 25 euroa, 44 euroa kaksista kengistä ei ole kyllä paha!

Oletteko te tehneet hyviä alelöytöjä?1 kommentti: