perjantai 24. heinäkuuta 2015

Salilla käymisestä & Fitnessguru PWO

Olen harrastanut urheilua aivan pienestä saakka ja kokeillut paljon erilaisia liikunnan muotoja. Harrastuksiani on ollut ajansaatossa temppukoulu, ringette, hip hop, reaggeton, street dance, salsa, contemporary jazz, koripallo, zumba ja kuntosali. Tanssia harrastin kokonaisuudessaan melkein 10 vuotta. Kaksi viimeistä vuotta tanssin sm-kisaryhmässä ja 2010 vuoden kisojen jälkeen lopetin tanssin kokonaan. Olin samanaikaisesti tanssin kanssa käynyt satunnaisesti salilla ja se tuntui luonnolliselta tieltä jatkaa ja pitää liikunta osana elämää.
Pari ensimmäistä vuotta kävin salilla parhaan kaverini kanssa muutaman kerran viikossa. Naureskelemme nykyään, miten naurettavaa touhua meidän treenaaminen oli tuolloin! Kumpikaan tiennyt hölkäsen pöläystä oikeasta treenaamistyylistä, painoista, toistoista tai lisäravinteista. Puhumattakaan treenivaatteistamme! 
Tultuani raskaaksi heti 2012 vuoden alussa, pidin treenaamisesta kunnon tauon ja aloitin taas salilla käymisen Jerryn ollessa kolmisen kuukautta vanha. Tällöin salilla käymisessäni alkoi olla jo jotain tolkkua. Treenasin kunnollisin varustein, hankin sykemittarin, harjoitin tiettyjä lihasryhmiä tiettyinä päivinä, muistin alkulämmittelyt ja venyttelyn ja aloin käyttämään lisäravinteita. Siksi olinkin hyvin innoissani, kun minuun ensimmäisen kerran vuosi sitten otettiin yhteyttä Fitnessgurulta. Olen saanut heiltä yhteistyön merkeissä testiin muunmuassa shakereitä, proteiinijauheita ja -patukoita ja "fitness"nuudeleita ym. Yksi viimeisimpiä saamiani tuotteita on Fitnessgurun OnePwo pre-workout jauhe omenan makuisena. 

P7244259

Pre-workout on tarkoitettu otettavaksi noin puoli tuntia ennen treeniä. Sen on tarkoitus lisätä suorituskykyä ja antaa intensiivistä ja pitkäkestoista energiaa. Kävinkin tänään Jerryn ollessa mummulassa hoidossa, vetämässä noin tunnin treenin salilla ja otin ennen lähtöä yhden annoksen pwo:ta veteen sekoitettuna. Vaikutuksen kyllä huomasi! Alkulämmittely crosstrainerillä oli paljon energisempi ja voimaharjoittelussa sain paljon enemmän toistoja, isommilla painoilla. Koko treenin ajan energiaa oli ihan eri tavalla kuin ennen. Laitoin Leevillekkin kesken treenin viestiä, että tuntuu kuin olisin saanut supervoimat! Salin jälkeen olikin sellainen olo, että nyt on vedetty täysillä. Sanotaan näin, että kävelyni alamäkeä pitkin näytti varmasti vähintäänkin huvittavalta. 
OnePwo:ta saa siis Fitnessgurun nettikaupasta omenan ja colan makuisena. Itselläni on  omenan makuinen käytössä ja se on todella hyvä! OnePwo:n löydät täältä. 


Yhteistyössä Fitnessgurun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti