torstai 16. heinäkuuta 2015

Tallinnan ostokset

Joku saattoikin Instagrammista huomata, että meillä viikonloppua vietettiin Suomenlahden toisella puolella Tallinnassa. Jerryn ollessa äitini tykönä yökylässä, me saatiin Leevin kanssa hieman kahden keskistä aikaa. Lähdettiin tosiaan tälle meidän minilomalle heti perjantaiaamusta ja palattiin takaisin kotiin sunnuntaina iltapäivällä. Viikonloppu riitti kyllä tähänkin reissuun oikein hyvin, noinkin tutussa kaupungissa pari yötä on aivan riittävä aika! Hotellina meillä oli vanha tuttu ja hyväksi todettu Nordic Hotel Forum, joka sijaitsee siis aivan ydinkeskustassa Viru Keskusta vastapäätä. Heillä on todella mukavat huoneet ja aamupala on aivan loistava! Ylimmästä kerroksesta löytyy uima- ja poreallas ja kuten arvata saattaa, siellä me saatiin aika hyvin kulumaan heh! Altaalla rentoutumisen lisäksi aika kului vanhaakaupunkia kierrellen ja ostoksilla. Viru Keskus sekä Bershka, Pull and Bear ja Stradivarius ovat jo tuttuja aikaisemmilta lomilta, mutta tällä kertaa päätimme vielä niiden lisäksi käydä noin 10 minuutin ajomatkan päässä olevassa Ülemiste keskuksessa. Sieltä löytyi taas uusia ja ennestään tuntemattomia vaatekauppoja joissa oli kiva kierrellä. 
Kaiken kaikkiaan tuli kyllä tehtyä mielestäni oikein kivoja ostoksia. Pari juttua mulla oli merkattuna ostoslistaan reissua varten ja itse asiassa löysinkin niistä jokaisen, mutta muuten shoppailimme aika vapaasti. Hyvät kelitkin suosi meitä, joten oli kyllä kiva kierrellä kaupungilla. Mutta nyt asiaan, eli niihin ostoksiin! 


New Yorkerista löytyi kaksi hihatonta paitulia. Ostin heti ensimmäisenä päivänä tuon valkoisen ja hotellilla totesin sen olevan niin kivan näköinen ja mallinen, että käväisin vielä lauantaina hakemassa saman sinisenä. Näillä oli hintaa 10€ per paita.

Zarasta löysin juuri sen mitä sieltä lähdin etsimäänkin, eli farkut. Nappasin nämä tummat perus farkut heti ensimmäisenä päivänä ja käytin niitä koko viikonlopun. Farkkukangas on ihan älyttömän joustavaa ja pehmeän tuntuista, ja siksi nämä ovatkin mukavimmat farkut mitä omistan! Simppeli valkoinen neuletakki löytyi viimeisenä päivänä noin tuntia ennen lähtöä takaisin Suomeen. Uusi valkoinen neuletakki on ollut etsinnässä ja nyt onnistuin löytämään sen vielä alesta! Farkuilla oli hintaa 25€ ja neuletakilla 17€.

New Yorkerista löytyi myös tämä musta trikoinen mekko. Omistian vain kaksi mekkoa ja molemmat ovat suht juhlavia, joten tämä oli ihan hyvä lisä vaatekaappiin. Asusteista vaihtamalla tästäkin saa loihdittua siistin myös iltamenoihin. Mekon hinta oli 15€.

Jerrylle ostin Reservedistä syksyä varten muutaman pitkähihaisen trikoopaidan. Nämä tulivat tarpeeseen, sillä pitkähihaisista on suurinosa mennyt jo pieneksi ja päiväkodissa näitä kuluu varmasti monta! Keskimmäisellä oli hintaa 8€ ja reunimmaisilla 5€ per paita.

Ülemisten kauppakeskuksessa vastaan tuli ihan uusi vaatekauppa, Sinsay. Ihan älyttömän edullinen liike, olisin varmasti ostanut enemmänkin tavaraa mutta oltiin tehty jo tosi pitkä päivä ja jalat pyytelivät jo hieman taukoa. Nämä olohousut lähtivät kuitenkin mukaan ja nämä olivat 15€ per housut.

Sain ruksittua ostoslistalta myös uudet mustat bikinihousut, kun löysin nämä New Yorkerista 8 eurolla. Näissä on mielestäni kiva pieni yksityiskohta kummallakin sivuilla! Kaubamajassa, niinkuin kaikkialla muuallakin, oli meneillään ale ja sielät löytyi kaikkea pientä tarpeellista. Olen pihdannut uuden kulmavärin ostoa jo parisen kuukautta ja nyt löysin sen alesta hintaan 5€. BYS:in meikkisiveltimet löytyivät myös alesta ja kabukilla oli hintaa 5€ ja luomivärisiveltimellä 2€. Pieni matkakokoinen hiuslakka löytyi myös parilla eurolla. 

Sellaisia ostoksia tällä kertaa! Itse olen tyytyväinen ja löysinkin monta sellaista juttua, jotka oli tarkoitus ostaa kuitenkin. Nyt oli vielä sopivasti alennusmyynnit meneillään, joten sekin oli vielä iso plussa!

4 kommenttia: