lauantai 15. marraskuuta 2014

Päivä Turussa

Helou, täällä taas! Alunperin ei ihan näin kauaa pitänyt olla poissa maisemista, mutta eipä se mitään haittaa. Oli kyllä kieltämättä aika rentouttavaa, kun ei tarvinnut edes avata konetta moneen päivään. Saatika miettiä uusia postauksia tai napsia kuvia milloin mistäkin. Kipeänä tuli oltua koko viime viikko, joten ei niitä postaus ideoita ihan hirveästi nenäliinojen ja ibumaxien keskeltä löytynytkään. Nyt me ollaan Jerryn kanssa kuitenkin tervehdytty ja arki rullaa taas normaalisti.

Me tehtiin eilen tosiaan pieni visiitti Turkuun. Leevillä oli töihin liittyvä tapaaminen ja me päätettiin Jerryn kanssa lähteä matkaseuraksi. Oltiin puoli kahden aikaan perillä ja Leevin ollessa töissä, me kierreltiin Jepan kanssa Hansassa. Mä aamusta asti odotin, että pääsen Zaraan shoppaileen, mutta sitten en tietenkään löytänyt mitään! Noh, ehkä ihan hyvä, kun joulukin kerta tulossa. Vähän päälle tunti me kerittiin kiertelemään ja katselemaan, kunnes Leevi liittyi seuraan ja mentiin sitten yhdessä Cafe Braheen syömään hieman välipalaa. Puoli neljän maissa meidän piti lähteä jo takaisin Tampereelle, sillä alkoi olla jo pimeää ja Leevillä oli vielä illalla menoa. Vaikka reissu jäikin hieman lyhyeksi, oli ihan piristävää olla hetki jossain muualla kuin kotona. Varsinkin, kun kipeänä ei tullut käytyä muualla kuin ruokakaupassa! 

Jepa on kyllä ehdottomasti sellainen lapsi, joka tykkää olla autossa. Tälläkin kertaa niin meno että tulomatkalla Jerry nukahti puolessa välissä. / Kävin tosiaan Zarassa shoppailemassa, mutta loppujen lopuksi poistuin tyhjin käsin. Kerrankin näin päin! /K'äytiin ennen kotiin lähtöä Cafe Brahessa ja mun oli pakko saada tuo mustikkamuffinsi. Kuva ei tee oikeutta kyseiselle herkulle, sillä Brahen muffinssit ovat aivan valtavia! / Jerryn oli pakko päästä silittelemään karusellin heppoja. Kyytiin ei vielä kertakaan ole tähän asti uskaltanut mennä, vaikka Koskikeskuksessakin olisi monesti päässyt, pieni nössö :)
Nyt me vietetään rauhallinen lauantai-ilta kotona kolmisin ja katsotaan Netflixistä Frendejä. Huomenna Jerry menee muutamaksi tunniksi mummulaan leikkimään ja sillä välin me päästään Leevin kanssa leffaan :) Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti