keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kihlajaispäivä

Moikka! Meillä oli eilen 18. päivä Leevin kanssa kolmas kihlajaispäivä. Tämä oli itseasiassa ensimmäinen kerta, kun kyseistä päivää juhlistettiin, sillä kahtena ensimmäisenä vuotena ei olla yksinkertaisesti muistettu! Viime vuonnakin kävi niin, että tajuttiin vasta joulukuussa juhlapäivän menneen meiltä ihan ohi. Tänä vuonna päätettiin, että jos nyt ei kuitenkaan enää jatkettaisi tätä hieman jopa noloa perinnettä ja onnistuttiinkin molemmat meidän kihlajaispäivä muistamaan! Eilen me ei varsinaisesti juhlittu muuta kuin pienten lahjojen vaihdolla. Mä sain Leeviltä suklaata, SexyHairin shampoo ja hoitoaine -setin, sekä Greenscapen Organic Cocoa Butterin. Itse annoin Stadiumista ostamani uudet salivaatteet! Leevi oli ihan otettu kun mäkin ostin hänelle kihlajaislahjan, en tiedä sitten ottaakko tuon kommentin hyvällä vai pahalla, hah. Tämän viikon lauantaina Jerry on sopivasti menossa mun äidille yökylään, joten me päästään illalla kahdestaan ulos syömään. :)
Ps. Onko teillä muuten vinkata hyviä ravintoloita täällä Tampereella? Olisi kiva kokeilla jotain uutta, eikä aina päätyä siihen samaan New Yorkkiin tai Rossoon :)

4 kommenttia:

  1. Omia ravintolasuosikkeja Tampereelta: Roast, Ruby and Fellas, kustaa 3 ja uutena tuttavuutena itselle Martina. Kaikissa monipuolinen menu, hinnat ei ole kuitenkaan ihan pilvissä. Mukavia ja tasokkaita ravintoloita on omien kokemusten mukaan ollu. :) toivottavasti oli jotain apua.:)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen Hullua Poroa lämpimästi! Onnea kolmannen kihlapäivän kunniaksi :)

    VastaaPoista