torstai 27. marraskuuta 2014

Dear Santa...

...I've been good all year.


Nyt kun mennään jo marraskuun loppua, joululahjoista haaveilu on kenties ihan sallittavaa? Tänäkään vuonna lahjalistani ei koostu mistään kovin kummallisesta. Ehkei sitä enää tässä iässä ja varsinkin vanhempana kuulukkaan enää toivoa mitää kovin ihmeellistä. Jääköön se lahjoista intoilu mieluummin Jerrylle :) 

wishlist x-mas


Tänä vuonna pukilta toivoisin aika simppeleitä juttuja. Ensimmäisenä listalta löytyy velour kotiasu. Olenkin Leeville jo vinkannut näitä löytyvän Cubuksesta mielin määrin. Vaikka ko kaupasta löytyy mitä ihanempia värivaihtoehtoja turkoosista koralliin, itse käyttäisin mieluiten mustaa. Raskaana ja raskauden jälkeen käytin hyvinkin ahkeraan juuri Cubuksesta ostettua viininpunaista ja tummanharmaata velourasua, mutta silloin olin hieman isompi ja täten nuo M-kokoiset asut ovat mulle vähän liian löysiä.

Seuraavaksi toivoisin uusia alusvaatteita, niin ylä- että alaosia. Niitä kun ei koskaan voi olla liikaa! H&M:ltä löytyy todella kivoja yksilöitä ja ovat mielestäni myös laadultaan erinomaisia, verrattuna esim. Gina Tricotin vastaaviin. 

En varmaankaan ole ainoa, joka toivoo saavansa pukinkontissa hieman myös suklaata. Fazerin joulusuklaalevy on pariin kertaan keritty tänä vuonna nauttimaan, mutta joulun alla ei mielestäni tunneta käsitettä "liikaa herkkuja". 

Omistan tällä hetkellä vain yhden tuoksun ja sekin on VS:n body mist. Tänä vuonna lahjalistaltani löytyykin siis jokin hajuvesi. Mikään tietty tuoksu ei ole ainakaan vielä mielessä, mutta Flowerbomb on ainakin yksi minkä mielelläni omistaisin. 

Vaikka talvivaatekokoelmani näyttää tällä hetkellä olevan ihan mallillaan, puuttuu sieltä silti pari pientä juttua. Nahkahanskat ovat yksi niistä. Omistin pari vuotta sitten mustat nahkahanskat, mutta hyvinkin epäonnisesti hukkasin toisen käsineen vain pari viikkoa oston jälkeen bussiin. Kismitti niin pahasti, että hankin tilalle H&M aleista 3 eurolla tekonahkaiset yksilöt tilalle. Nämä kyseiset hanskat lensivät kuitenkin tänä syksynä roskiin ollessaan jo sen verran huonossa kunnossa.

Muita talviasusteita, joita toivoisin joululahjaksi on karvatupsullinen pipo ja beige huivi. Tällä hetkellä omistan noin kolme pipoa, mutta ne ovat enemmänkin sellaisia rattailu/ulkoilu versioita. Kaipaisinkin sellaista yksilöä, jonka voisi helposti yhdistää vaikkapa villakangastakkiin kaupungille lähtiessä. Mieluiten musta harmaalla tupsulla. Stockmannilta löytyy mielestäni oikein nättejä! 

Muita lahjatoiveita on lahjakortti esimerkiksi hennesille ja jokin nätti statement kaulakoru. Jotkut ovat sitä mieltä, että lahjakortti lahjana on todella persoonaton ja "helppo". Itse kuitenkin tykkään kovasti saada lahjakortteja, kuka nyt ei tykkää shoppailla jonkun toisen tarjoamana?! Ja tärkeintähän on, että pääset juuri itse ostamaan mitä tarvitset. Ei tarvitse lahjan antajankaan murehtia oikeasta koosta tai värivalinnasta!  


Mitä te toivotte pukilta tänä vuonna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti