maanantai 24. marraskuuta 2014

Maanantai

Hyvää maanantaita kaikki! Ihanan vapaaillan ja ravintolaillallisen jälkeen on ihan mukava palata taas arkeen. Maanantaihan tarkoittaa meillä kerhopäivää ja sinne suuntasimmekin kello kahdeksitoista. Jerry jää mielellään kavereiden kanssa leikkimään ja harvoin edes kerkiää sanomaan mulle moikat! Meidän matkarattaat menevät niin pieneen tilaan, että jätän ne aina kerhotalon tuulikaappiin ja kävelen kotiin. Bussillakin pääsisi ovelta ovelle, mutta tuo noin 25 minuutin kävelymatka on todella piristävä. Parin asteen pakkanen herättää kyllä kummasti! Tulin kotiin puoli yhden maissa ja söin hieman lounasta. Tapani mukaan käytän tämän kolmituntisen parantaen omaa hyvinvointia ja riennän salille tekemään noin tunnin mittaisen treenin. 
Kuvassa näkyy pari viikkoa sitten Fitnessgurulta saamani ihanan pinkki shaker.  Fitnessgurulta löytyy laaja valikoima pirteän värisiä shakereita. Itseltäni löytyi jo entuudestaan aiemmin yhteistyössä saamani kirkkaan vihreä yksilö pienemmässä koossa. Tämä pinkki sopii täydellisesti salikenkiini ja sykemittariini :)
Salin jälkeen kerkeän hetken makoilemaan sohvalla ja selailemaan iPadia. Ihanaa olla tekemättä mitään ja nauttia täydestä hiljaisuudesta! Parikymmentä minuuttia vaille kolme hyppään talon edestä bussiin ja menen taas kerhotalolle Jerryä hakemaan. Vaikka onkin todella rentouttavaa viettää muutama tunti viikossa ihan yksin, on myös ihana nähdä Jepan juoksevan kerhohuoneesta luokseni. Lähdemme bussilla kotiin, sillä Jerryllä on kerhon jälkeen aina ihan hirveä nälkä. Tulemme kotiin, syötän Jepalle lämpimän ruuan ja heitämme taas ulkovaatteet niskaan ja menemme rattailla ruokakauppaan. Kotiin tultuamme pesen koneellisen pyykkiä ja alan tekemään kanasalaattia. Leevin tultua kotiin söimme yhdessä ja menimme pienelle ruokalevolle. Tällä hetkellä Leevi onkin salilla ja alan kohta valmistelemaan Jerryä unten maille. Jerryhän menee normaalisti 10 aikaan nukkumaan, mutta päätettiin aikaistaa sitä tunnilla. Ihan kiltisti Jerry meni eilen yhdeksältä sänkyyn, mutta nukahti lopulta vasta kymmenen jälkeen. Tänään on onneksi ollut kerhopäivä, joten energiat ovat hieman matalemmalla kuin normaalisti. Nyt pitää kuitenkin mennä vaihtamaan vaippa ja tekemään iltapuuro, joten oikein hyvää viikon alkua teille lukijat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti