keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Ostoksia

Viime viikon perjantaina olin pitkästä aikaa kavereiden kanssa viettämässä iltaa ulkona. Ennen viihteelle lähtöä piti kuitenkin tehdä nopea visiitti läheiseen H&M, josko sieltä olisi löytynyt jotain uutta päälle pantavaa paidan muodossa. Noh, loppujen lopuksi ne omat vanhat vaatteet kelpasivatkin vallan mainiosti ja kaupasta lähti mukaan jotain ihan muuta, kuin se kevyt pusero, mikä oli alunperin hakusessa.


Mukaan lähti siis Smoky- luomiväripaletti ja kaksipäinen luomivärisivellin. Omistan entuudestaan vain yhden käyttökelpoisen luomivärisetin, joten oli mukava saada hieman uusia mahdollisuuksia silmämeikin tekoon. Perjantai-illan meikki koostuikin kokonaan tämän paletin antimista. Uusi sivellin tuli myös tarpeeseen, sillä en niitäkään omista kuin yhden. Kapeammalla päällä saa vielä kätevästi tehtyä kulmakarvat. Kultainen statement-kaulakoru sen sijaan oli ihan Jerryn valinta! Annoin korun Jertsille alkuun vain viihdykeeksi, mutta sitten kun piti lähteä kotiin ja laittaa koru takaisin hyllyyn, tuli niin kova poru, että kiikutettiin se myös kassalle :D


Hennesiltä on aina henkilökohtaisesti niin kovin vaikea lähteä pois, kiertämättä ensin sitä lastenvaateosastoa. Nyt kun ilmat ovat jo niin kylmät, että pääsääntöisesti käytetään pitkähihaisia ja neuleita (sisällä nyt tietenkin tarkenee teepparilla, meillä on vielä aika lämmin asunto), näin hyvän syyn napata Jerrylle pari uutta paitaa. Pitkähihaiset koira- ja raitapaita tulivat näppärässä kahden paketissa ja ovat ihan superpehmoiset! I love dad- neulepusero nyt oli vaan niin söpö, että kiikutin sen kotiin kummempia miettimättä. Leevi myös tykkäsi siitä kovin.. :)Mitäs sanotte ostoksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti