lauantai 7. joulukuuta 2013

Camouflage- kynsigeeli testissä


Moikka! Tein tuossa muutama takaperin tilauksen Viroon Mereneidin nettikauppaan ja tilasin pari uutta kynsigeeliä. Ensinnäkin pointsit nopeasta toimituksesta! Mereneidin sivuilla mainittiin, että postitus saattaa kestää joissain tapauksissa jopa kolmisen viikkoa riippuen miten paljon tavaraa on ylipäätään heiltä tilattu. Olinkin sitten positiivisesti yllättynyt, kun sunnuntaina tilatut geelini saapuivat jo seuraavana keskiviikkona Itella SmartPostiin. 
Ensimmäinen ostos oli siis Kwik-Soak geelilakka Peaches Cream-värissä. Tähän hätään en saa teille valokuvaa kyseisestä sävystä, mutta nude/vaalea beige kertoo väristä jo aika paljon. Täydellinen lakka tällaiselle, joka hieman arkailee kaikkien kirkkaiden ja räväkkien värien käyttöä! Tämän geelilakan tilaaminen tosin oli vähän kuin ostaisi sikaa säkissä, sillä sävy oli Mereidillä ihan uutuus ja heillä ei ollut vielä sivuillaan ns näytekuvaa. Onneksi lakka osoittautui kuitenkin ihan täysin samanlaiseksi kuin kuvittelin.
Toinen tilaamani geeli oli 15ml Camouflage geeli Beige-Rose. Camogeelit ovat siis peittäviä rakennegeelejä, jotka sopivat erinomaisesti kynsilevyn peittämiseen ja erityisesti ranskalaisen manikyyrin tekoon. Tämä tilaamani camogeeli on hiukan jäykempää tavaraa kuin nykyinen rakennusgeelini, joka on siis kirkkaanväristä, eli sitä on hieman vaikeampi saada levittymään kynnelle. Tuo seikka taas kompensoituu täysin sillä, että geeli ei lähde valumaan niin helposti kuin kevyempi rakennusgeeli ja sillä saa tehtyä kynnen reunat helposti todella siisteiksi.
Viime viikolla sainkin siis vihdoin testata uutta rakennegeeliä, kun ystäväni tuli kylään ja sain täysin vapaat kädet kynsien tekoon! Päätin sitten, koska kukaan ei ole koskaan ottanut violetteja kynsiä, että teen hänelle sellaiset. Tällainen oli sitten lopputulos:Itse olen ihan superinnoissani tuosta uudesta geelistä, kerta sillä saa niin paljon siistimmän ja kauniimman näköiset kynnet! Ei tarvitse huolehtia onko omat kynsilevyt nyt ihan kaamean väriset tai onko niissä pieniä "kauneusvirheitä", geeli kyllä peittää ne varmasti! 

Mitäs te tykkäätte?

1 kommentti:

  1. Hei! Sulle on haaste blogissani :).
    http://madeinthestomach.blogspot.fi/

    VastaaPoista