maanantai 12. lokakuuta 2015

7 asiaa joita et tiennyt vielä minusta

Moikka vaan pitkästä aikaa! Blogi on nyt viime aikoina jäänyt ihan heitteille uuden arjen aloittamisen myötä. Pitkät koulupäivät ja siihen päälle vielä kotityöt vievät päivästä aika paljon aikaa, ja helposti saattaa mennä kokonainen viikko, etten avaa tietokonetta laisinkaan. Nyt kun vapaa-aikaa ei ole enää rajaton määrä, arvostaa sitä ihan eri tavalla. Blogia ei tule hirveästi mietittyä, saati sitten postausideoita! Nyt mä olen kuitenkin tämän viikon syyslomalla ja ajattelin ottaa nyt tehtäväkseni väsätä teille pari postausta ja mahdollisesti ajastaa muutaman myös seuraaville viikoille. 

Ajattelin tähän väliin tehdä teille taas tällaisen "mitä et tiennyt vielä minusta"-postauksen. Näitä on niin kiva lukea muiden blogeista ja tällä hetkellä kuvasaldoni mihinkään muuhun on ihan nollassa! Tämänlaisia postauksia on aikojen saatossa tullut tehtyä useampia, joten nyt voi olla aika hankalaa keksiä mitään uutta, mutta yritetään nyt kuitenkin!

1. Laulan aina ajaessani autoa. Ja tarkennan sen verran, että aina kun ajan yksin. Jos radiosta tulee jokin tosi menevä biisi, laitan volat täysille ja laulan tunteella. Liikennevaloissa on kyllä pakko paussi, täysillä jammailu toisen katsoessa viereisestä autosta olisi mulle liian noloa!

2. Syön ihan älyttömästi suklaata. Vähintään yksi levy menee viikossa, siihen lisäksi satunnaiset patukat ja nutella+riisikakku yhdistelmiä menee viikoittain . Myös aina jos teen lättyjä, laitan päälle nutellaa hillon sijasta. Oon ihan koukussa suklaaseen. Pidän kuitenkin samaan aikaan huolen että syön muuten säännöllisesti ja monipuolisesti, joten ainakaan vielä ne kaikki suklaat eivät näy vaa'assa. *Koputtaa puuta*

3. Katson todella vähän normi televisiota. Seuraan tällä hetkellä vain kolmea tv-sarjaa ja nekin katson yleensä iPadilta tai puhelimesta pari päivää myöhemmin. Meillä on AppleTv:ssä Netflix ja Viaplay, joten niitä tulee katsottua enemmän.

4. Tykkään katsella ja seurailla muita ihmisiä. Tämä kuullostaa nyt tosi creepyltä, mutta mun mielestä on tosi mielenkiintoista välillä seurata miten muut ihmiset käyttäytyy ja onko heillä joitain maneereja, varsinkin sellaisia ihmisä joita näet usein, esim. koulukavereita. On hauska huomata, että jollain luokkakaverilla on jokin tapa/refleksi mitä hän tekee, esim. hermostuessaan.

5. Perunamuussissa on pakko olla ketsuppia. En muista mistä tämän tavan oikein nappasin, mutta aina kun on ruokana perunamuussia, siihen on pakko laittaa ketsuppia. Oon niin tottunut tähän muussi ketsuppi -yhdistelmään, että muussi ei enää maistu "oikealle" ilman ketsuppia.

6. Oon kunnon vilukissa. Palelen ihan joka paikassa. Muut valittaa että on kuuma, niin mä oon ihan kananlihalla. Tälläkin hetkellä on kääriytyneenä pörröiseen neuletakkiin. Ulos haluaisin ottaa jo käyttöön toppatakin, mutta sitten en tule talvella pärjäämään. Kerrospukeutuminen on siis tällä hetkellä se juttu!

7. Olen ollut jo kesästä asti ihan totaalisen koukussa Angry Birds Fight -peliin. Alunperin Jerry latasi ko pelin iPadiin itselleen ja me ruvettiin sitä sitten yhdessä pelaamaan. Jerry ei siitä niinkään innostunut, mutta mä jäin ihan koukkuun ja latasin sen myös itselleni.


1 kommentti:

  1. Tosi kiva postaus! Mulla on paljon samoja, just toi autossa laulaminen, suklaahulluus ja vilukissameininki on täälläki vähän liian yleistä! :D

    VastaaPoista