lauantai 3. lokakuuta 2015

Testissä Lash P7 -ripsiseerumi

Puolen vuoden yhtäjaksoisen käytön jälkeen luovuin volyymiripsienpidennyksistä noin parisen viikkoa sitten. Ei ollut mikään kovinkaan suuri yllätys, kun näin pitkästä aikaa omat luonnolliset ripseni ja ne olivat aivan nysät. Tällä kertaa olin kuitenkin varautunut tähän kasvatusoperaatioon ja tilannut pienen apurin muutamaa viikkoa aikaisemmin. Olen jo pitkään halunnut testata ripsiseerumia ja ryhdyinkin tuossa syyskuun puolella tuumasta toimeen, kun tilasin itselleni Lash P7 ripsiseerumin. 


Olen käyttänyt seerumia nyt aikalailla tasan kaksi viikkoa ja ripset ovat todella kasvaneet näkyvästi. Verrattuna aikaisempiin oman ripsen kasvatusoperaatioihin verrattuna, kasvu on ollut tällä kertaa paljon nopeampaa, joten kyllä seerumilla joku vaikutus on ollut.
 Uskoisin, että ripseni ovat tällä hetkellä omassa maksimissaan (=siinä pituudessa mihin ne ilman seerumian käyttöä jäisivät) ja siksi odotankin innolla tulevia viikkoja nähdäkseni mihin tämä seerumi ihan oikeasti kykenee! Olen tähän asti ottanut valokuvat käytön ensimmäiseltä päivältä sekä nyt kun kaksi viikkoa tuli täyteen. Aion jatkaa kuvien ottamista aina kahden viikon välein ja päivittää teille vaikkapa kahden kuukauden rajapyykin kohdalla, millaista kasvua on tuon kahden kuukauden aikana tapahtunut. Pysykäähän siis jatkossa kuulolla! Itselläni on ainakin todella kovat odotukset!Oletteko te käyttäneet koskaan ripsiseerumia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti