perjantai 11. syyskuuta 2015

Trench

Viimeiset neljä vuotta olen enemmän tai vähemmän yrittänyt etsiä itselleni beigeä trenssiä. Aina keväisin ja syksyisin olen kokeillut erilaisten vaatekauppojen vaihtoehtoja, mutta sopivaa ei vain ole sattunut löytymään. Monissa takeissa ongelma on ollut lähinnä pituudesta. Olen 164 senttiä pitkä ja monien takkien helmat ovat S tai XS koosta huolimatta olleet liian pitkiä. Jotkut ovat sitten taas olleet liian ohkaisia, niissä ei ole ollu mitään kivoja yksityiskohtia tai ne ovat olleet liian a-linjaisia. Tietysti hinta on myös yksi tärkeä tekijä. Olin melkein jo luopunut toivosta löytää juuri itselleni sopiva trenssitakki, kunnes pari viikkoa sitten kävimme Leevin kanssa Ideaparkissa. Mulla oli vielä viime joululta Mangon lahjakortti käyttämättä ja ajattelin käydä nopeasti piipahtamassa heillä sen jälkeen, kun olimme käyneet ostamassa Jerrylle syysvaatteita. Kauaa en kerinnyt kierrellä kun huomasin rekissä kaksi erilaista trenssiä. Nappasin molemmista oman kokoni ja menin peilin eteen sovittelemaan. Ensimmäisessä helma oli taas kerran liian a-linjainen, mutta toinen sitten... Se oli juuri sopivan kokoinen ja juuri sellainen mitä olen etsinyt! 


Takissa on juuri oikea beigen sävy ja pituus on sopivasti puoleen reiteen asti. Malli on myös tarpeeksi slimmi, eikä helma lähde vyötärön jälkeen levenemään. Takista löytyy mustat tekonahkaiset reunukset ja ne näyttävät tosi kivalta yhdistettynä mustiin nappeihin. Näin takki sopii myös todella hyvin mustien asusteiden, kuten esimerkiksi huivien ja laukkujen kanssa. Vyön soljet vyötäröllä ja hihoissa, sekä taskujen vetoketjut ovat kultaiset. Kaikissa laukuissani on myös kultaiset yksityiskohdat, joten ne näyttävät kivalta yhdessä. Iso plussa tässä takissa oli kyllä juuri nuo taskut, nimenomaan se, että niissä on vetoketjut. Itse en avonaisiin taskuihin ikinä uskalla laittaa mitään. Takissa on myös vuori, joten se on tarpeeksi lämmin kevät/syystakiksi. Tykkään tästä kyllä ihan älytömästi, enkä muita takkeja olen oston jälkeen käyttänytkään :)3 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen löytö! Olen itse etsiskellyt täydellistä beigeä trenssiä mutta sopivan hintaisena en ole vielä löytänyt, joten itsellä etsintä jatkuu...:)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis ja klassinen trenssi! Multakin löytyy vastaava beige, ajaton malli ja se on kyllä ollut tosi paljon käytössä :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onpa täydellinen trenssi! Tyylikäs.

  VastaaPoista