tiistai 1. syyskuuta 2015

Birthday Wishlist

Omat 22-vuotis synttärit ovat tarkalleen kahden viikon päästä siksi halusinkin koota teille pienen lahjatoivelistan kollaasin muodossa. Kollaasi on, jos joku ei vielä huomannut, niin aika LV painoitteinen, sillä olen hurahtanut merkkiin ihan täysin! Jos Leevi näkisi tämän, se saisi varmaan slaagin, mutta omana puolustuksenani mainittakoot, että kollaasi on 80 prosenttisesti puhdasta haaveilua. :) 


birthday


Ensimmäisenä haavelistalla on Adele lompakko, joka on käsittääkseni LV:llakin aika uusi tuote. Canvas tuotteissa en hirveästi monogram kuosista pidä, mutta tähän lompakkoon se sopii mielestäni erittäin hyvin. Adelessa on ihana värikäs sisus ja aina sisuksen kanssa samaa sävyä olevat kaksi vetoketjun vedintä. Värivaihtoehtoja on kolme: oranssi, punainen ja fuksianpunainen. Itse tykkään eniten juuri tuosta jälkimmäisestä, joka kollaasissakin näkyy.
Denim Shawlia olen haikaillut jo jonkin aikaa. Iso ja pehmeä shaali taipuisi moneen ja mielestäni tässä sinisessä on ihana värimaailma. Toinen värivaihtoehto joka kolahtaa on musta Denim, joka myös sopisi vaatekaappiini oikein mainiosti.
Tuorein ihailun kohde tässä kollaasissa on Agenda PM Damier Ebenenä. En ole ennen ollut mikään paperikalenteri-ihminen, vaan olen merkinnyt kaikki menot aina puhelimeen. Nykyään kuitenkin kun menoa on jos jonkinlaista, niin omia kuin Jerryn, on paperille merkkaaminen jotenkin selkeämpää ja ajatuksen pysyvät paremmin koossa. Niin paljoa merkintöjä ei kuitenkaan synny, että kalenterin tarvitsisi olla mikään iso, siksi PM olisi kokona mulle juuri sopiva.
Toinen huivi jonka kotiuttaisin oikein mielelläni, on shawlia paksumpi talvihuivi Logomania. Yhdeksästä eri värivaihtoehdosta lemppareita on erityisesti tämä Pearl Grey ja ruskeampi sävy Verone. Verone on tosin hieman yleisempi, joten luultavasti kallistuisin tähän kollaasissa näkyvään harmaaseen.
Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, Clémence lompakko. Tämä on oikeastaan ainoa lompakko malli LV:lta Adelen lisäksi, josta pidän. Damier Ebene on lempparikuosini ja siksi valitsisin sen tähän. Clémencessä on eri värivaihtoehtoja sisukseen ja vetimeen vain Monogram kuosissa, Ebeneen on tietääkseni vain tämä punainen ja se kyllä sopii tähän mielestäni kaikista parhaiten. Jos Monogramiin päätyisin, valitsisin sisukseen luultavammin pirteän turkoosin.

8 kommenttia:

 1. noi kalenterin kuoret on ihania! vuittonin lompakoista en kauheasti tykkää, mutta makuasioista ei voi kiistellä tässäkään (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kauniit. Joo ei muakaan lompakoista säväytä muut kuin nuo kaksi kollaasissa näkyvää :)

   Poista
 2. Ihania toiveita <3. Shaalit on kauniita mutta huonolaatuisia :/. Kuullu tosi monelta. .itellä pari mulberryn huivia ja ne on tosi jees :). Agendan tartteisin iteki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän niissä onkin.. tässä tapauksessa ei hinta takaa laatua :/ toisaalta ovathan ne kuitenkin ihan käyttötavaraa, mutta tuota shaalia pitää kyllä silti miettiä ihan ekstra tarkkaan :)

   Poista
 3. Toi shaali on semmonen mitä oon itsekin ihastellut *0* Koska se on vähän turhan tyyris, ni tyydyin sit ostaan vaan bandeaun... Ihana wishlist!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Denim shaali olisi kyllä ihana! Laatu on vaan vähän kyseenalainen..:P

   Poista
 4. Shawlit pysyneet itselläni aika hyvinä, tosin kuivia käsiä ja sormuksia kannattaa varoa kaulalle laittaessa. Minulla on juuri tuo Logomania tuossa haluamassasi sävyssä ja se on kaunis, laadultaan vaan saatttaa olla herkälle iholle kutiseva, kun mukana angoraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shaali kyllä houkuttelisi kovasti, saas nähdä jos sen joskus vielä uskallan ostaa..:) Hyvä että omasi ovat säilyneet!

   Poista