maanantai 13. huhtikuuta 2015

Maaliskuun lempparit


Taas olisi kuukauden lemppareiden aika, tällä kertaa siis maaliskuun suosikki tuotteet!

Lumenelta löysin kesää varten pari oikein kivaa juttua! Marjaisen värinen Lip Perfecting Balm sävyssä Tuoksutarha oli heräteostos Sokokselta, mutta olen oikein tyytyväinen että sen tuolloin ostin. Pigmenttiä on runsaasti ja rasva tuoksuu ihan älyttömän hyvältä! Gel Effect kynsilakka sävyssä Tulee kevät, myöskin heräteostos ja tämäkin hyvä sellainen. Olen lakannut tällä tähän asti vain varpaankynnet, mutta tämä lakka näyttää  varmasti myös ihan älyttömän hyvältä ruskettuneissa sormissa.

Gina Tricotin neuleen löysin heidän verkkokaupastaan ja oli kyllä niin hyvä löytö että! Neule on 100% puuvillaa, joten ei tarvitse pelätä rumaa nukkaantumista käytön ja pesun seurauksena. Tykkään tästä ihan älyttömästi, mulla on ollut pitkään sinivalkoraidallinen neule hankinnassa ja nyt se vihdoin löytyi tosi kivan mallisena!

H&M superstrech -farkut tilasin hm.comin alesta ja on kyllä maailman mukavimmat farkut koskaan! Näissä on kaikki kohdallaan: pituus, vyötärön korkeus, väri ja mukavuus. Hintakin oli vain parikymmentä euroa. Näitä tulen varmasti hankkimaan muissakin väreissä!

Aurinko on paistanut viime aikoina sen verran kirkkaasti, että Ray Banin aviatorit on saanut vihdoin kaivaa esiin. Maaliskuussa arskat pääsivät talvisäilöstä taas käyttöön ja olen vähän mietiskellyt vastaavien aviatoreiden ostoa mustina! Joku toinen aurinkolasi malli voisi myös olla kiva, mutta aviatorit on niin turvallinen valinta.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana tuo neule, mikään ei voita laivastonsinistä ja valkoista! Vieläpä raitoina;)

    VastaaPoista