perjantai 6. maaliskuuta 2015

Helmikuun lempparit

Moikka ja kivaa perjantaina kaikki! Kiitos edellisen postauksen kommentoijille, sain teiltä hyviä ideoita uusiin postauksiin. Koitan niitä parhaani mukaan toteuttaa! Näistä kyseisistä ehdotuksista inspiroituneena, päätinkin tehdä teille taas kuukauden lempparit -postauksen, tällä kertaa siis vuorossa helmikuu. 


H&M tilatut ihanan värikkäät salitrikoot ovat olleet mukana melkeinpä jokaisella treenillä sen jälkeen kun ne postissa saapuivat. Kyseisissä trikoissa on hieman normaalia korkeampi vyötärö, joka itsessään tukee todella hyvin! Lahkeetkin ylettyvät hieman nilkkojen yläpuolelle, mikä on super hyvä tällaiselle lyhyemmälle treenaajalle. Muut salitrikooni jäävät aina rumasti rypylle nilkoista.

Louis Vuitton Pochette kulkee mukanani lähes poikkeuksetta aina kun olen menossa. Laukkuun mahtuu yllättävän paljon tavaraa ja ostamani säädettävä hihna tekee laukusta entistä monikäyttöisemmän. Tykkään kovasti myös Damier Ebene kuosista, se onkin lempparini kaikista LV:n tarjoamista vaihtoehdoista. Se kun tuntuu sopivan ihan mihin tahansa asukokonaisuuteen.

H&M ostettu 3/4 hihoilla varustettu kevyt neule on kaikista uusin ostokseni. Edullinen paita taipuu moneen eri asuun ja odotankin kovasti, että saan yhdistää sen nahkatakkiin ja valkoisiin Converseihin.

Lumene Raspberry Miracle -ripsivärin sain osana MeNaiset -lehden tilaajalahjaa. Muutaman käyttökerran jälkeen kyseinen ripsari on noussut yhdeksi suosikki meikikseni ja tulen varmasti ostamaan tätä lisää vanhan putelin loppuessa. Baby Lips -huulirasvat ovat mulla ihan jokapäiväisessä käytössä. Omistan kaikki kuusi variaatiota, mutta lemppareitani ovat ehdottomasti tämä keltainen Intense Care ja pinkki Pink Punch. Keltainen putilo on väritön ja sudinkin sitä pitkin päivää helposti rohtuville huulilleni. Pink Punch -rasvassa sen sijaan on hyvin pinkki pigmentti ja käytänkin sitä aina ulos lähtiessä. 


Löytyikö lemppareista teille tuttuja tuotteita?



4 kommenttia:

  1. kiva postaus :) Ihanat nuo hmn reeni pökät ja tuon lv:n laukku! <3

    VastaaPoista
  2. Mä oon katsellut tuota H&M:n paitaa liikkeessä jo varmaan neljään otteeseen, mutten oo vieläkään kiikuttanut sitä kassalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi kerralla käyt kyllä ostamassa! Toi paita on pelastanut mut monelta vaatekriisiltä, se sopii oikeastaan mihin tahansa alaosaan :)

      Poista