tiistai 3. maaliskuuta 2015

Auta bloggaajaa hädässä!

Ei varmaan ole keltään jäänyt huomaamatta, että blogin taso on laskenut ja postaus tiheys on surkea. Mua itseäni harmittaa, kun tää homma on lyssähtänyt kasaan, sillä tämä blogin on tarkoitus päästä paljon pidemmälle! Suurin ongelma mulla ei ole ajanpuute, vaan mun mielikuvitus. En keksi postausideoita. Nyt kun koulukin loppui ja olen ollut entistä enemmän kotona, ei ole oikein ollut mistä kirjoittaa. Jerrykin alkaa olla jo sen verran iso ja "itsensä näköinen", että en ole hänestäkään ihan niin paljoa halunnut postailla kuin ennen. Mulla on tosi hyvät lähtökohdat tän blogin ylläpitoon: hyvä kamera, oma tietokone, kamerajalusta, motivaatio. Mutta siihen se tyssää, kun en keksi teille sisältöä. 

Nyt toivoisinkin teiltä apua! Niinkin simppeli juttu, kuin että laitatte mulle postausideoita. Mitä te haluatte täältä lukea? Videopostaus, kysymyspostaus, arjen kuulumisia, asukuvia? Kaikki ehdotukset otetaan avosylin vastaan! :)


5 kommenttia:

 1. Kaikki postaukset käy! asukuvat on kivoja, samoten kuukauden lempparit-postaukset ja ostosesittelyt! :) toki kaikki muuki :DD

  VastaaPoista
 2. Kerro vaikka sun suosikkiravintoloista Tampereella! Tai kahviloista (:

  VastaaPoista
 3. Asupostauksia, kuulumisia, videoita, viikon tai kuukauden lempparijuttuja :) Kaikkea tällaista perus mukavaa luettavaa!!

  VastaaPoista
 4. Mydayt toimii aina sekä kuvilla, että videoilla! Myös arkimeikki, kännykän sisältö, laukun sisältö,top 5 postaukset ja inspiroiia kuvia sisältävät postaukset ovat mielenkiintosia lukea!

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään asupostauksista ja erilaisista inspiraatio-postauksista esim. Jotai pukeutumiskuvia, sisustuskuvia tms.

  VastaaPoista