keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Välikausihaalari

Tälläkin hetkellä ulkona paistaa upea aurinko ja lämpöä on viitisen astetta. Loppuviikkosta kavutaan jo miltei 10 asteeseen. Ihan mahtavaa, että saadaan vihdoin pakata kaikki paksut talvivaatteet varastoon ja laittaa hieman kevyempää päälle. Kevään tulo merkitsee meillä myös yhtä toista tapahtumaa, nimittäin uuden välikausihaalarin ostoa. Jesper&Juniorista vuonna 2013 ostettu Jonathanin ihana pallollinen vk-haalari on palvellut Jerryä jo parisen syksyä ja talvea, mutta nyt alkaa hihat ja lahkeet olla lyhyet. Syksyllä olisi vielä tarkoitus aloittaa päiväkoti, joten uusi ja laadukas haalari on todellakin tarpeen. Joulun jälkeen mehän ostettiin Jerrylle Reiman toppahaalari ja käännytään varmasti saman merkin puoleen myös vk-haalarissa. Laatu on ollut ihan loistava ja Reiman haalarit on todella kivan näköisiä. Haalaria lähdetään ostamaan ihan kivijalkakaupasta, näillä näkymin Ideaparkista, mutta erilaisia vaihtoehtoja on aina kiva selailla ensin netistä. Rajasin Reiman verkkokaupasta pari varteenotettavaa haalari vaihtoehtoa: 

Topaasi / Hahmo / Heissan

Kolme kivan näköistä haalaria siis löytyi. Kaikki aikalailla samaa väriskaalaa. Ehdoton lempparini on varmaankin tuo keskimmäinen "Hahmo". Saapi nähdä josko onnistuisimme löytämään sen ihan liikkeestä. :)

1 kommentti:

  1. Reiman haalarit on hyviä ! Ja onpas ihania kuoseja noissa :) Meillä on vasta syksyllä välikausihaalarin hankinta edessä, ehkä näitä saa silloin tarjouksessa sitten :) Kiva blogi sinulla, jään seurailemaan :)

    VastaaPoista