sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Louis Vuitton Pochette

Mukavaa sunnuntaita kaikki! Viime postauksessa esittelin ja kerroin hieman saamistani ylioppilaslahjoista. Yhden lahjan jätin kuitenkin suosiolla pois, sillä halusin omistaa sille ihan oman postauksensa. Äitini tosiaan yllätti mut aika tavalla, kun itsenäisyyspäivänä sain pienen ruskean paperikassin syliini. Olen monesti jauhanut perheelleni LV:n laukuista ja huiveista, mutta oli se kyllä aikamoinen yllätys! No mutta, annetaan kuvien puhua puolestaan. Tässä siis uusin lisäys laukkukokoelmaani, Louis Vuitton Pochette Damier Ebenenä.



Niin kuin suurin osa Pochetten omistajista, minäkin halusin laukkuuni lyhyen hihnan lisäksi vielä pitkän ja säädettävän version. Pelkän hihnan hinta liikkeessä on kuitenkin hieman älytön, ottaen huomioon, että kyse on pelkästä hihnasta. Noh, ei muutakuin huuto.netiä selailemaan. Kauaa ei tarvinnut etsiä, sillä täysin uudenveroinen hihna löytyi pari päivää sitten ja huomenna sen pitäisikin jo lähteä postissa kohti Tamperetta. Vähän päälle 50€ tuli säästöä, eli ihan huomattava summa!

On se kyllä niiiiin hieno, kiitos vielä äiti! :)

2 kommenttia:

  1. Oi että tää on aivan ihana! ♥ Mulla olis toivomuslistalla Eva clutch!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itsekkin ihan rakastunu! <3 Eva on myös upea, mä oon vaan niin lyhyt että Evan pitkä hihna ois mulle liian pitkä :)

      Poista