maanantai 29. joulukuuta 2014

Joululahjoja

Näin joulun jälkeen onkin sitten vuorossa pieni joululahjojen esittely -postaus. Tällä kertaa esittely vuorossa on omat lahjani. Jerrynkin joululahjat voin teille kuvata, jos siellä ruudun toisella puolella on halukkaita kyseiselle postaukselle? Tänä vuonna olin ilmeisesti pukin mielestä ollut aika kiltti ja sainkin oikein ihania lahjoja. Hyvin olivat tontun apurit olleet kuulolla, sillä paketeista paljastui paljon toivomiani ja tarvitsemiani asioita. Tässä siis tämän vuoden lahjat:

Leeviltä sain todella tarpeeseen tulleen uuden Tangle Teezerin, sekä Lancômen ripsiväri -setin. Vanha ripsarini olikin aivan finaalissa!

Uudet Globalin nahkahanskat ja Baby Lipsin koko kokoelma myöskin Leeviltä.

Beige Globalin villahuivi ja -hanskat olivat myöskin lahja Leeviltä. Joku oli tainnut käydä salaa kurkkimassa blogin lahjatoive listaa..:)

Mangon lahjakortti ja L´Oréalin setti ovat lahjoja äidiltäni.

Leeviltä sain myös ihanan tuoksuiset Klippoteketin Argan Oil shampoon ja hoitoaineen, sekä H&M hupparin (tämän tosin valitsin itse jo etukäteen :))

Leeviltä saatu uusi pyjama oli myöskin kovin toivottu lahja.

Suklaata paljastui paristakin eri Leeviltä saadusta paketista. Lumenen setti on sen sijaan Leevin vanhemmilta.

Ihana valkoinen korupuu on myös saatu äidiltäni. Iittalan Kastehelmi tuikut ovat Leevin vanhemmilta. 


Näiden lisäksi sain lahjaksi mummulta ja pappalta, sekä kummeilta rahaa. Äidiltä on vielä tulossa pari uutta helyä Pandoran rannekkeeseeni. Ne eivät valitettavasti kerinneet jouluksi, vaikka äiti tilasi ne töistä jo joulukuun alussa. Isäni ja hänen vaimonsa sekä toiset isovanhempani ovat lähiviikkoina tulossa käymään ja heidänkin kanssaan on vielä pakettien vaihto edessä. Rahaa ja Ikean lahjakorttia olen sieltä päästä toivonut, saataisiin vihdoinkin ostettua se uusi sohva!

Sellaisia lahjoja sain siis tänä vuonna! Kaikki oikein mieluisia, kiitos siis kaikille!

 Mitä teidän paketeista paljastui? 

6 kommenttia:

 1. Oi kun ihania lahjoja! :) <3 Me ei miehen kanssa tänä vuonna vaihdettu lahjoja, vaan päätettiin että ostetaan osarilla jotain yhteistä kotiin, uusi tietokone tai kakkostelkkari tms. Sitäkään ei olla vielä tilattu, kun ei olla muilta kiireiltä ehditty... Hups :D No, ei se jäänyt harmittamaan kun niin hirveästi ollaan muualta saatu lahjoja että oikein hävettää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin oltaisiin kyllä voitu yhdessä laittaa kaikki lahjarahat siihen uuteen sohvaan, mutta pakettien osto ja vaihto on vaan niin mukavaa :) <3 Toivottavasti saadaan vielä sinne Ikeaan se lahjakortti, niin pääsis eroon tästä vanhasta..:D

   Poista
 2. Tosi kivoja lahjoja sait :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista