keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Tukholman ostokset

Helou! Eilen kerroin teille hieman meidän Tukholman matkastamme ja tänään olisi sitten ostosten vuoro. Ruotsissa oli, aivan kuten Suomessakin kesä alet meneillään ja pari vaatetta onnistuinkin ihan hyvin aleprosentein löytämään. Olin ennen matkaa päättänyt, että mitään kesävaatteita en lähde ostamaan, joten hameet, shortsit ja mekot kiersin nätisti kaukaa. Onnistuin tavoitteessani täydellisesti ja vaatteiden lisäksi löysin muitakin kivoja juttuja kotiin vietäväksi. Tässä siis tulee Tukholman ostokseni:

Paperipillejä, juomapurkki ja kortteja Lagerhaussista. Vitsi miten ihana kauppa tuo olikaan, olisin voinut tyhjentää koko paikan!
Hollisterilta löytyi kevyt valkoinen neule söpöllä hupulla ja maastonvihreä printtipaita.
Zaran tregginssit ja t-paidan onnistuin löytämään kummatkin alesta, vain 125kr per vaate. Tuo teeppari on muuten maailman ihaninta kangasta, niin pehmoinen, kevyt ja todella venyvä. Kyseinen  paita muuten vilahti jo eilisessä postauksessa pariinkin kertaan! Kyseessä siis hieman löysempi malli.
Brandy Melvilleltä ostin pari teepparia valkoisena ja raidallisena. Nämä ovat itseasiassa ihan samaa mallia ja matskua kuin tuo ylläoleva Zaran paita. Tykästyin siihen niin, että hankin sen useammassa värissä.
Tukholman Vanhasta kaupungista löysin viimeisen ostokseni, Bukowskin siili avaimenperän. Menimme alunperin liikkeeseen ostamaan Jerrylle tuliaisiksi yhden kissa pehmolelun, mutta loppujen lopuksi ostoskassiin päätyikin kaksi pörröistä otuista. Tämän kanssa ei avaimet enää huku laukun pohjalle!
 Sellaisia olivat siis uudet hankintani, mitäs tykkäsitte?

3 kommenttia:

  1. Kiitos, kiva että jäit seurailemaan! :) Itsekkin tykkään lukea muiden tamperelaisten blogeja!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, itsekkin oon löytöihini tosi tyytyväinen! :)

      Poista