tiistai 15. heinäkuuta 2014

Blogi uudistuksia & Tukholman ostoslistaa

Moi kaikki! Keltään ei varmaan jäänyt huomaamatta blogin uusi ulkoasu ja nimi? Mitäs pidätte? Vanha nimi on jo jonkin aikaa kyllästyttänyt ja suorastaan ärsyttänyt, ihan vain senkin takia etten millään saanut keksittyä uutta! Muutaman viime päivän ajan oon miettinyt pääni puhki ja yrittänyt keksiä uutta nimeä, netin blogi nimigeneraattoritkin tuli käytettyä melkein puhki. Meinasin jo heittää pyyhkeen kehään ja jatkaa samalla vanhalla, ei niin uniikilla nimellä, kunnes apu löytyikin aivan nenän edestä! Olen jo aikaa sitten nimennyt facebookissa kaveri- ja omakuville pyhitetyn kansion "me&my":ksi ja siitä blogin uusi nimi saikin alkunsa! Uuden nimen kunniaksi, päätin vielä ensimmäistä kertaa kaksivuotisen blogitaipaleeni aikana tehdä sivustolleni kunnollisen bannerin. Banneri on ollut tehtävä-listalla niin kauan kuin olen blogia kirjoittanut, mutta olen aina ajatellu olevani jotenkin "teknologisesti kömpelö" ja kuvitellut, että sen tekeminen olisi mukamas liian hankalaa. Noh, nyt sekin seikka on todistettu vääräksi ja voi miten tyytyväinen olen koko lopputulokseen! Nyt voisin jopa sanoa, että blogini on juuri sellainen kun olen aina halunnut sen olevan :)

---

Mutta nyt siihen pääasiaan! Elikkäs, me varattiin vähän yli viikko sitten Leevin kanssa lennot ja hotelli Tukholmaan. Tarkoitus olisi lähteä heinäkuun toiseksi viimeisellä viikolla pariksi yöksi tuohon "naapuriin" rentoutumaan. Matkaan lähdetään tälläkin kertaa taas ihan kahdestaan, joten Jerry pääsee meidän reissun ajaksi mummulaan yökylään. On kyllä kiva lähteä pienelle reissulle taas pitkästä aikaa! Viime kerrasta on jo yli vuosi, joten pieni irtiotto arjesta tekee kyllä hyvää. Vaikka Jerry olisi ihana ottaa mukaan matkalle, on siinä aina kuitenkin omat haasteensa. Varsinkin kun on kyse kaupunkilomasta ja kävelyä, Jerryn kohdalla rattaissa istumista, tulee varmasti paljon ja monta tuntia putkeen.

Vaikka meidän reissun tarkoituksena on ihan vain saada pari vapaapäivää kotoa, töistä ja yo-kokeisiin lukemisesta, odotan kyllä kovasti paikallisia kauppoja. Olen jo pari kuukautta koittanut olla jonkin sortin ostolakossa, kaikki kesän aikana tehdyt ostokset ovat olleet tarpeellisia, eikä niitä muutenkaan ole kertynyt kuin muutama hassu vaatekappale. Tukholmaa varten olen kehitellyt pienen ostoslistan asioista, jotka mielelläni toisin matkalaukussa kotiin!

stk

Ihanien macaronsien maistelun lisäksi, haluaisin löytää Tukholmasta muutaman ihan basic vaatekappaleen. Ostoslistan ylimpänä roikkuu edelleen konjakin värinen pikkulaukku, josta olen haaveillut jo pienen ikuisuuden! Zarasta toivoisin löytäväni niin boyfriend-malliset farkut kuin pirteän bleiserin. Voi kyllä olla, että kaikki ihanan väriset takit ovat menneet jo aikoja sitten keväällä, mutta toivotaan...:) Farkkupaita olisi myös kovin haluttu tuliainen, se kun sopii niin kesällä shortsien kanssa, kuin syksymmällä nahkatakin ja paksun huivin kaverina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti