keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Uutta lastenhuoneeseen ja vaatekaappiin

Kuten olen aiemmin teille kertonut, meillä on täällä tällä hetkellä meneillään lastenhuoneen sisustusprojekti. Aikalailla samassa tilanteessa ollaan, kuin sillon kun viimeksi teille tästä mainitsin. Huone on siis siivottu turhasta roinasta ja hoitopöytä myyty pois. Yksi esine ollaan sentäs saatu pois ostoslistalta ja se on Ikean MALM-lipasto 3lla laatikolla ja valkoisessa värissä. Sinne olen saanutki kaikki Jerryn vaatteet, petivaatteet, tumput ja lakit ym, harsot ja hygieniatarvikkeet siistiin järjestykseen. Tällä viikolla, luultavasti huomenna, olisi tarkoitus käydä pikaiseen Ikeassa hakemassa verhot ja lelukori. 
Kuten otsikossa sanotaan, olen kuitenki onnistunut jo pienen sisustuselementin hankkimaan.  Käydessäni Stockmannilla ostamassa äitienpäivälahjaa omalle äidilleni, kannoin kassalle puisen n. 15cm korkean J-kirjaimen, jota olen jo jonkin aikaa netissä katsellut. Seinään en ole sitä saanut aikaiseksi laittaa, kun huoneen järjestys on ehkä vielä hieman epäselvä. 
Kuvasin teille tosiaan samaan syssyyn vielä pari uutukaista kesävaatetta, jotka nappasin viime sunnuntaina kaupasta mukaan :)

Stockmann
Molemmat H&M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti