torstai 6. kesäkuuta 2013

Kuvapläjäys viime viikonlopulta

Moikka! Vaikka huomenna onkin jo perjantai, palailen silti viime viikonloppuun jolloin olimme Jertsin kanssa kahdestaan mummulassa äidin tykönä. Leevikin oli tuolloin ginessä, joten miksikäs olisimme kahdestaa jäänyt kotiin möllöttelemään. Mummulassa Jertsi pääsi ensi kertaa keinuttelemaan puistossa ja leikkimään auringossa nurmikolla, tietenkin ison aurinkorava kerroksen peittelemänä. Muutama kävelylenkkikin siinä tehtii, oli kerta niin mahtavat ilmat! Tuon viikonlopun aikana Jertsi oppi pari uutta taitoakin. Ensin, ottamaan itse pinsettiotteella maissinaksuja pöydältä ja laittamaan ne omin avuin suuhun. Toinen uusi taito, on polville tukea vasten nouseminen. Apua, kohta varmaan noustaan jo seisomaan!
Mutta pidemmittä puheitta, tässä hieman kuvia Kesä-Jerrystä :)


2 kommenttia:

 1. Moikka !
  Ihanat ilmat ovat tosiaan hellineet nyt meitä :) minulla on kotona myös melkein 7-kuinen poitsu ja oppi myös viikonloppuna uusia taitoja, karhukävelyä ja nousihan hän seisomaan tukea vasten.. on se niin ihana seurata tuota kehitystä vaikka välillä niin haikeaa ajatella kuinka aika menee niin nopeasti :) olisi kiva kuulla enemmänkin jerryn kehityksestä ja kuulumisista :) onko teillä ollut vierastusta ? Kuinka päivänne kuluvat ja onko teillä aina paljon ohjelmaa suunniteltuna päiviinne? Oletko miettinyt vielä jerryn hoitoon laittamista?

  T. blogiasi vähän aikaa seurannut mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kyllä vierastusta ole ollut juuri lainkaan. Ainoa asia mitä Jertsi pelkää ja saattaa ruveta itkemään on jos jollain on huppu tai lippis päässä. Meillä menee päivät aika nopeaan tahtiin, illat varsinkin. Harvoin meillä mitään suunniteltua ohjelmaa on, kauppaan lähdetään kun tarvitsee, lenkille mennään jos ilmat sallii ja joskus saattaa kaveri tai sukulainen tupsahtaa paikalle. Nyt kun vauvauinti on kesätauolla, mennään vähän "virran mukana". Itse teen sitten aina kouluhommia ja siivoilua kun Jertsi nukkuu.
   Jertsi menee hoitoon vasta 2 vuoden iässä. Nyt kun syksyllä menen takaisin lukioon hoitamaan kirjoituksen pois alta, saan tehdä kaikki tarvitsemani kurssit netissä, joten saan olla kotona Jertsin kanssa. Sitten syksyllä 2014, kun olen toivottavasti päässyt jatko-opiskelemaan, Jertsi menee hoitoon :)

   Poista