torstai 16. toukokuuta 2013

Uutta meikkipussissa

Moikka ja hyvää torstaita kaikille! Ulkona paistaa aurinko ja on muutenkin aika ihana ilma. Meillä olisikin tarkoitus Jertsin kanssa lähteä vähän ajan päästä ulos pienelle lenkille ja poiketa samalla vaippaostoksilla. 
Ostoksista tosiaan puheenollen, lähiaikoina on tullut hankittua hieman uutta kosmetiikkaa. Ja vaikka otsikko tosiaan viittaa meikkeihin, niistä ei pelkästään ole kyse. Ensiksi saapui Feeluniquen paketti ja sitten tuli tehtyä ihan paikan päällä kaupassa pieniä hankintoja. Muutama alla olevista tuotteista on onnistunut jo nousta ihan lemppareiksi saakka!

Rimmel Soft Kohl kajaali sävy 07, Maybelline Dream Lumitouch valokynä sävy 01, Rimmel poskipuna sävy 020, Rimmel peitepuikko sävy 103
Herbina kosteuttava kasvonaamio, Palmer's kiinteyttävä vartalovoide, Franck Provost lämpösuoja

Ehdottomiksi lemppareiksi on tosiaan noussut tuo Rimmelin poskipuna ja Palmer'sin rasva. Olen aina ollut todella arka poskipunan käyttäjä, mutta tuo kyseinen sävy on mulle kyllä ihan täydellinen! Palmer'sin rasvan hankin jatkona saman merkin voiteelle jonka tarkoituksena oli häivyttää raskausarpia. Koen kyllä, että tuo kiinteyttäväkin on vaalentanut arpia huomattavasti ja salireenin seuraksi voide on oiva kaveri sitä bikinikroppaa tavoiteltaessa! Eikä purkki rokottanut lompakkoakaan kuin vaivaiset 7 euroa ;)

Nyt me kuitenkin lähdetään Jerryn kanssa sinne lenkille, että ollaan kotona kun iskä tulee taas viikonloppu lomille. Hyvät torstain jatkot ja viikonloput samaan syssyyn, jos en huomenna palaile kirjottelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti