perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hemmottelua hiuksille ja kasvoille

Hyvää maaliskuun ensimmäistä kaikille! Ajattelin tähän väliin esitellä pari mun lempparituotetta iholle ja hiuksille. Nämä tuotteet kuuluvat hyvin tiiviisti kauneusrutiineihini ja nyt haluan vinkata niistä myös teille.

Ensimmäisenä vuorossa luottotuotteeni, kun tulee kyse hiusten hyvinvoinnista. Kyseessä on Schwarzkopfin Oil Miracle. Sain tämän hiusöljyn osana 3-osaista hiustenhoito settiä kuiville hiuksille. Kiitos vain rakkaalle joululahjasta ;) Settiin kuuluu öljyn lisäksi shampoo, spray hoitoaine ja tämä öljy. Omaan varsinkin näin talvisin todella kuivan päänahan, mutta enpä ole enää! Nämä tuotteen ovat minun kohdalla siis toimineet paremmin kuin hyvin. Mutta takaisin tuohon öljyyn! Itse käytän öljyä aina suihkun jälkeen; harjaamisen ja hoitoaineen levittämisen jälkeen, levitän öljyä käsin hiusteni latvoihin.
 Hiukseni eivät koskaan ole olleet niin hyvässä kunnossa kuin nyt. Suosittelen todella lämpimästi koko tuon 3-osaisen tuotesetin kokeilemista! Omani on ostettu Stockmannilta ja sinne neuvonkin teitä suuntaamaan jos olette ostoaikeissa :)

 Toinen tuote josta haluan teille vinkata on Lumenen Syväpuhdistava Turvenaamio. Historiani tämän tuotteen kanssa menee monien vuosien päähän, sillä käytin tätä jo ala-asteella. Kärsin ala- ja yläasteella ja vielä oikeastaan lukiossakin aknesta, joten kaikki naamiot ja kuorinnat sun muut ovat minulle hyvin tuttuja tapauksia. 
Tätä Lumenen naamiota levitän siis kasvoille 1-2 kertaa viikossa ja annan sen vaikuttaa noin 10minuuttia. Naamion jälkeen kasvot tuntuvat ihanan raikkailta ja puhtailta. Ja kuten tuote lupaa, ihohuokoseni näyttävät myös pienemmiltä. Tämä tuote tulee kuulumaan kosmetiikkakokoelmaani pitkään!

2 kommenttia:

  1. Tuo turvenaamio oli muutn ittarin mammuttimarkkinoilla nyt tarjouksessa, nappasin mukaan :) Samoin pampersin vaipat, tosin en tiedä mitä vaippoja te käytätte? Laittaisitko jossain vaiheessa kuvaa miltä uusi korsin laukkusi näytää käytössä käsivarrella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo naamio on kyllä ihan huippu juttu, onneksi ostit :) Me ollaan vannoutuneita liberon kuluttajia, kuulutaan siihen libero-kerhoon joten saadaan pisteitä kaikista tuotteista joilla voi sitten ostaa pistekaupasta mitä lystää :) Joo enköhän mä sellaisen saa aikaiseksi :)

      Poista