maanantai 25. maaliskuuta 2013

Tapahtumarikas viikonloppu

Huomenta huomenta! Me ollaan täällä Jerryn kanssa oltu jo klo 7 asti hereillä ja nyt poika nukkuukin jo ensimmäisiä päiväuniaan, joten tulin hieman päivittelemään blogia. 

Meillä meni viikonloppu oikein rentouttavissa merkeissä. Leevi tuli siis taas perjantaina viikonlopuksi kotiin lomille ja kyseinen ilta vietettiinkin kotona porukalla leffoja katsellessa sekä myös hieman herkutellen. Lauantai aamuna veimmekin Jerryn Leevin vanhemmille mummulaan yökylään ja painelimme siitä sitten kahdestaan Lielahteen etsimään Jertsille uutta isompaa autoistuinta ja matkaratasta. Katsastimme ihan livenä aikasemmin mainitsemani Hartanin ja Emman matkarattaat, mutta eiväthän ne tietenkään vastanneet odotuksia. Löysimme kuitenkin vielä paremmat rattaat ja käymmekin ne tänä viikonloppuna ostamassa :) Rattaista siis juttua myöhemmin! 
Ratas ostoksilta jatkoimme Fitnesstukun ja Ikean kautta kotiin valmistautumaan iltaa varten. Pääsimme nimittäin taas pitkästä aikaa kahdestaan ulos syömään ja leffaan. Kävimme Gringos Locosissa syömässä jonka jälkeen suuntasimme Plevnalle katsomaan Gangsterisota-elokuvan, jota voin kyllä suositella kaikille! 
Sunnuntai vietettiinkin sitten Leevin vanhemmilla, vauvauinnissa ja kotona siihen asti, että Leevin oli aika palata armeijan vihreisiin. 

Sellainen oli siis meidän viikonloppu ja tällä viikolla on siis tosiaan edessä autoistuimen ja matkarattaiden osto! Tähän loppuun vielä pieni kuvapläjäys Jerryn leikkihetkestä kävelytuolissa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti