maanantai 4. maaliskuuta 2013

Boyfriend Jeans

Ostin ensimmäiset poikaystävä-farkkuni jo yläasteella GinaTricotista ja siitä asti tuo kyseinen farkkumalli on ollut ehdottomasti lempparini pillifarkkujen rinnalla. Bf farkuissa rakastan nimenomaan sitä, että löysyydensä johdosta ne ovat aina mukavat päällä, mutta juuri oikeaan yläosaa yhdistettynä ne ovat myös todella hyvännäköiset. Toisin sanoen, on sinulla sitten bf farkkujen kanssa löysä neule tai paljetti toppi, näytät varmasti hyvältä!
Tällä hetkellä en itse omista yksiäkään poikaystävä farkkuja, sillä ne ovat kaikki menneet ajan saatossa rikki. Täten ne ovatkin kevääksi ykkösenä ostoslistalla. 
Alla hieman inspiraatiota miten itse yhdistelisin poikaystävä farkkuja!
kuvat classy in the city & weheartit


4 kommenttia:

 1. Itsekin voisit boyfriend farkut kesäksi hommata, taas kun mahtuu normifarkkuihin :) Kuinka paljon Jerry syntyikään etuajassa? Täällä nyt viikkoja 36 ja jänskätään koska pieni maailmaan tupsahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin ensimmäinen kesä raskauden jälkeen, tällä kertaa ei onneksi tarvitse pukeutua äitiysvaatteisiin! Jerry syntyi viikolla 35+6 :)

   Poista
 2. blogissa olis kiva nähä enemmän sustakin kuvia, esim päivänasu kuvaa jne..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itsekkin tiedostan tän että blogilta puuttuu ns. kasvot ja se häiritsee muakin! Me tosin viihdytään niin paljon kotona, että kollareissa ja isossa t-paidassa ei ole hirveästi kuvattaa tänne blogiin ;) Olen kyllä nyt päättänyt panostaa noihin asukuviin ja yritän saadaa aikaiseksi ottaa niitä kun johonkin lähdetään :)

   Poista