sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Uutuuksia pikkuherralle

Pari päivää sitten perjantaina minä ja Jerry vietettiin laatuaikaa parhaan kaverini ja poitsun kummitäti Viviannan kanssa pienen shoppailun merkeissä. Sana pieni kuvaa hyvin päiväämme, sillä reissun tarkoituksena oli löytää uusia vaatteita Jerrylle. Vauvoille on todella kaksipiippuista ostella vaatteita! Toisaalta se on aivan ihanaa, kun pikkuihmisille on niin paljon toistaan suloisempia vaatteita; toisaalta tuo on taas huono puoli, olen nimittäin niin huono tekemään päätöksiä, varsinkin kun kaikki vaatteet ovat niin suloisia.
Mutta tällä kertaa oli onneksi toinenkin makutuomari mukana ja täten päädyin ostamaan nämä: 

valkoiset/Lindex, mustat/KappAhl
molemmat KappAhl
molemmat H&M
sammakkosetti H&M
 Nyt huomasin että unohdin kuvauttaa vielä yhden ostoksen, kaksi paria sukkia eli ei mikään ihmeellinen :)

Aivan ihania kaikki! Nyt pitää odotella että Jertsi tulee mummulasta kotiin, niin pääsevät vaatteet käyttöön. 
Mitä pidätte ostoksista?2 kommenttia:

  1. Minkäs kokoisia vaatteita Jerry nyt käyttää? Itse oon miettiny kuinka paljon tuota vaatetta on järkevää ostella että ehtis sitten käytelläkin niitä kun lapsi kasvaa niin nopsaan. Pikkuinen siis vielä masussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 68 kokoisia tällä hetkellä, muutama 62 vielä mahtuu juuri ja juuri! Meillä kävi noiden vaatteiten kanssa niin, että kaikista pienimmät joita Jerry käytti sairaalassa ja kotiin päästyä jäi tosi vähälle käytölle, sillä niitä oli niin paljon! Jerry tosin oli keskonen ja kiri todella nopeasti "normaaliin" painoon, mutta kuitenkin. Nyt kun Jerry on jo isompi, ostetaan tosiaan isompia vaatteita vasta silloin kun alkaa olla tarve. Että vaikkei ostetakkaan eri kokoja varastoon, ei siellä vaateostoksilla onneksi kokoajan tarvitse rampata :)

      Poista