tiistai 20. marraskuuta 2012

Stockmannin lahjalista

Lähes joka kerta kun olen läppärillä netissä, eksyn (mukamas) aivan huomaamatta selailemaan erilaisia sisustuskauppoja ja -esineitä, mm. Ikea ja Pentik. Tällä kertaa päädyin Stockmannin sivuille. Ja voih, mitä kaikkea ihanaa päädyinkään klikkailemaan toivelistalle! 
1. Gant Home tyynynpäällinen
2. Decor Stockmann lasilyhty
3. Casa Stockmann merkki
4. Karlsson Classic Station-kello
5. Iittala Vitriini-rasia
6. Iittala Mariskooli
7. Villa Stockmann Palmikko tyynynpäällinen

Kuten huomaatte kaikki valkoinen, harmaa ja lasinen on mulle kyllä kovasti mieleen! Kaikista eniten ylläolevista esineistä kuolailen kyllä tuota Gant Homen tyynynpäällistä, on siinä sitten 10 pientä tähteä tai yksi iso. Sopisivat paremmin kuin hyvin meidän sänkyä koristamaan. 

Toinen, hieman edullisempi mutta yhtä varteenotettava vaihtoehto koriste tyynyiksi on Pentikin Saaga villatyynynpäällinen.

Aivan ihania kumpikin!

Mikä ylläolevista on teidän lemppari sisustuselementti? :)

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja elementtejä! :) Mä oon syksystä asti haikaillu noita palmikkoneuletyynyjä/vilttejä. Jotenkin se neulos on vaan osunu ja uponnu, tosin vielä en niitä itse omista.

  Just selasin Pentikin kuvastoa ja siellä oli taas niin paljon kaikkea ihanaa jotka vois kotiuttaa ilomielin tänne meille "joulusisustukseen"! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. H&M Homella on ainakin ihania ruskeita ja harmaita neulos tyynynpäällisiä vaan parikymppiä kappale, itse ajattelin tilata sieltä juurikin ne harmaat :)

   Poista