sunnuntai 7. lokakuuta 2012

dream home

Vaikka meillä ei ole Leevin kanssa aikomus muuttaa tästä meidän nykyisestä asunnosta vielä noin pariin kolmeen vuoteen, tykkään silti haaveilla tulevan asuntomme sisustuksesta ja miksei nykyisenkin! 
Meille tärkeitä kriteerejä asunnossa on ensimmäisenä koko. Tämä ja edellinen asuntomme ovat olleet suhteellisen isoja, verrattuna siihen että puhutaan kuitenkin ensimmäisistä asunnoista missä ollaan itsenäisesti asuttu. Puhuttiinkin tossa juuri yksi päivä siitä, että näiden kämppien jälkeen ei enää yksinkertaisesti pysty tyytymään pienempiin neliömääriin! Tällä hetkellä meillä on siis 62 neliöinen kolmio parvekkeella ja omalla saunalla.
 Muita tärkeitä ominaisuuksia on valmistusvuosi, oma sauna ja tietenkin asunnon yleisilme. Eli mitkään kukkatapetit sun muut eivät ole meidän juttu! Laminaattilattia on aina iiiso plussa. Meidän nykyisessä asunnossa on kuitenkin tällä hetkellä muovimatto ja koska tuo laminaatti nostaisi asunnon ilmettä huomattavasti, on meillä aikeissa sellainen tänne laitattaa. Sitä odotan innolla! Alla muutama otos siitä minkä tyyppisistä asunnoista itse haaveilen. 

Jos joku ei siis vielä tajunnut rakastan kaikkea valkoista, harmaata ja beigeä! Tummat yksityiskohdat muuten vaaleassa asunnossa ovat myös kovasti mieleen. Nykyisessä asunnossamme on juuri muuten hyvin valkoinen sisustus, mutta olohuoneen lipasto, hylly, tv-taso ja makkarin yöpöytä ovat mustan ruskeaa. Kontrasti on mielestäni upea. 
Laminaatin lisäksi, aikeissa on tässä kuussa tilata meille uusi sohvanpäällinen vaalean harmaassa värissä. Tämä sopii paremmin kuin hyvin kaikkin hopeisiin pikku sisustus elementteihin joita on ympäri asuntoa. Zara Home, The White Company ja kaikkien tuttu Ikea tarjoavat mielestäni ihania kynttilänjalkoja, peilejä, lamppuja, kehyksiä ja lasimaljoja...
4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa teidän asunto hienolta. Voisitko tehdä kotipostauksen, vai onko sellainen jo ollut? T:Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä sellaista tehnyt, mutta tottakai pyynnöstä toteutan :)Sen verran saatte sitä kuitenkin odotella, että saamme tuon laminaatin lattiaan ;)

   Poista
 2. Mä niin tykkään tästä blogistas! Ja kans kotipostausta odotellessa ;)

  VastaaPoista
 3. Miks kaiken ihanan pitää olla niin kallista! :/ Mega ihania noi ispiraatiokuvat, muakin alko kiinnostaa millanen sun nykyinen koti on!:)

  -Tara
  http://taraalexandra.blogspot.com

  VastaaPoista