sunnuntai 5. elokuuta 2012

ostoksia vauvalle


Niinkuin muutama postaus sitten mainitsin, me löydettiin vihdoin yhdistelmävaunut ja pistettiin heti tilaus tulemaan! Kyseessä on siis (edelleen) El-Jot:in Tessa- malliset yhdistelmävaunut mustassa värissä. 

Tykätään Leevin kanssa näistä vaunuista ihan hurjasti! Ne on tarpeeksi simppelit meidän makuun, näppärän kokoiset keskustassa liikkumiseen, pyörät ovat isot ja pinnojensa ansiosta vanhanaikaiset, mikä oli iso plussa! Me koettiin jotenkin ne muoviset pyörät mitä monissa vaunuissa oli, noh hieman epävakaiksi. Muovi kun on aina muovia.
Vaunupakettiin kuului siis runko, erikseen koppa- ja ratasosat, sadesuoja ja hoitolaukku. Hyvä paketti siis! Ratasosasta en saa teille vielä kuvaa, se on edelleen paketissaan meidän varastossa odottamassa käyttöönottoa, kunhan poika hieman kasvaa :)

Toinen uusi juttu on hoitopöytä, joka saatiin äitini työkaverilta. Pöytä sopii valkoiselta väriltään täydellisesti tulevaan lastenhuoneeseen ja siinä on mukavasti tilaa vauvan vaatteille ja tarvikkeille ym. Voi kyllä olla, että seuraavalla Ikean reissulla hoitotason patjan lisäksi mukaan lähtee uudet kahvat laatikoihin, mutta muuten pöytä on ihan kymppi :)

Viimeisin uutukainen on pinnasänky. En saanut otettua siitä kunnon kuvaa, joten tässä nyt netistä otettu. Eli pinnasänky johon me päädyttiin on Brion Cot One valkoisessa värissä. Täydellinen sänky koonsa ja värinsä puolesta! 
Oon niin tyytyväinen näihin kaikkiin uusiin hankintoihin, jokainen on vastannut odotuksia, eikä meidän tarvinnut osallistua taloudellisesti kuin osin vaunujen hankintaan, suuri kiitos menee taas meidän vanhemmille!
Olin alkuun hieman stresseissä, että miten me saadaan mahtumaan hoitopöytä, pinnasänky ja 2 marsua tuonne meidän toiseen makuuhuoneeseen, mutta kaikki sopivat sinne aivan täydellisesti! Nyt on kaikki kolme vauvaa sitten samassa huoneessa :)
Aivan ihana olo, kun kaikki on kotona valmista vauvan tuloa varten, enää ei tarvitse kuin odotella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti