keskiviikko 1. elokuuta 2012

ostoksia ja neuvola

Käytiin tänään äidin kanssa pikaiseen kaupungilla pyörähtämässä, lähinnä etsimässä mulle imetysliivejä ja joku oloasu synnäriltä lähtöä varten. Oli onnistunut reissu sillä liivit löyty samantien Anttilasta ja ihana violetti velourasu Cubuksesta! Äidillekkin löytyi kivoja työvaatteita ja täten mentiin hyvillä mielin American Dineriin lounaalle. 
Matka jatkui ruokailun jälkeen neuvolaan, masukilla ja minulla kaikki näytti olevan hyvin! Vauva oli oikein vilkkaalla tuulella ja sykekin näytti 135. Itselläni verenpaine ja hemoglobiini olivat hieman alhaiset, mutta niin ne ovat olleet jo monta vuotta. Painokin oli noussut hyviin lukemiin ja neuvolatäti kehuikin miten en ole varsinaisesti lihonut raskauden aikana ollenkaan vaan paino on kaikki ihan vain raskauden tuomaa :) 
Mutta nyt isken tonne makuuhuoneen puolelle ja otan pienet tirsat, vie nämä harjoitussupistuksen hiukan voimia. Saa nähdä jos kuitenkin illemmalla jaksaisi raahautua Ratinaan kuuntelemaan Red Hot Chili Pepperssiä, hyvät keskiviikon jatkot kaikille! :)

päivän ostokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti