tiistai 10. huhtikuuta 2012

vastauksia

Teiltä on tullu muutamia kysymyksiä, mihin en oo vielä vastannut, nii laitan ne nyt kaikki tähän samaan postaukseen :)

vau! millaista oli asua texasissa? minkä takia muutitte sinne?
- Texasissa, tarkemmin ottaen Dallasissa vuosi ja McAllenissa toinen vuosi, oli aivan upeaa! Elämä siellä oli täysin erillaista kun Suomessa jo pelkästään sään puolesta. "Talvisin" matalin lämpötila oli siinä +5-+10 paikkeilla, kesällä aamukahdeksalta mittari näytti jo +27... Koulu jenkkilässä on ihan omaa luokkaansa, lukujärjestys on koko vuoden sama, 1-5 luokat ovat nimeltään Elementary School, 6-7 luokat Intermediate School, 8-9 luokat Middle School/ Junior High School; kouluruoka koostui pizzasta, hampurilaisita, pizzarullista, ranskalaisista, nugeteistä etc. (ihme kyllä en lihonut graamaakaan ton 2 vuoden aikana :D). Hmm mitäs muuta.. Reissattiin tosiaan ihan ahkeraan ton 2v aikana, mm. Los Angelesissa, New Yorkissa, Coloradossa, New Mexicossa ja ympäri Texasia esim. Houston, San Antonio. McAllenissa asuessamme, Mexicon rajalle kesti ajaa noin 20min, joten Mexicossa tuli käytyä PALJON!!! Mulla olis sieltä niin paljon kerrottavaa mutta yksinkertasesti aika ei vaan riitä! Jos ootte hei kiinnostuneita kuulemaan lisää, niin laittakaa kommenttia. Mulla nimittäin on kokonainen kovalevy TÄYNNÄ kuvia tolta kahdelta vuodelta, voin ilomielin laittaa niitä tänne :) Ja tosiaan syy miksi ylipäätään lähdettiin Texasiin, oli se että isäpuoleni sai sieltä töitä.

minkälaisia vaatteita tykkäät käyttää entä nyt kun olet raskaana?
- mun tyyli ei oo raskaudesta johtuen muuttunut oikeestaan yhtään, äitiysvaatteet ovat ehkä lisääntyneet, mutta ne nyt eivät hirveästi eroa "normivaatteista". Mun pukeutumisen kulmakiviin kuuluu ja mitä kaapista on PAKKO löytyä on: mustat ja tummat pillifarkut, valkoisia toppeja ja t-paitoja, neutraalin värisiä neuleita (mallilla ei mitään merkitystä), muutama bleiseri (tällä hetkellä omistan mustan, harmaan normimallisen ja vaaleanpunaisen boyfriend-mallisen ja tietenkin pari nättiä paitista (joko kuviollinen tai yksivärinen). Tietenkin mun kaapista löytyy paljon muutakin, mutta tuossa ne tärkeimmät. Vaatteita ostaessa mulle tärkeää on tietenkin istuvuus, mutta myös väri ja mikä fiilis vaatteesta tulee. Valitsen mieluummin kermanvärisen slim-fit neuleen, kuin jonkun neonvärisen topin. Tykkään pukeutua siis vähän "siistimmin", mitkään napapaidat tai liian lyhyet hameet ei oikeen oo mun juttu. Pitää ruveta laittaan enemmän noita asukuvia, nii saatte jotain osviittaa :)

Käytkö lukion siis 4 vuoteen? :)
- Jään siis elokuussa tosiaan vuodeksi äitiyslomalle ja kun ensi vuonna syksyllä palaan kouluun, en mene päivälukioon, vaan aikuislukioon. Aikuislukiossa pääsee hieman vähemmällä kurssimäärällä ylioppilaaksi. Opon mukaan takaisin kouluun päästyäni, mun tarvii käydä vaan niiden aineiden abikurssit mitkä kirjoitan. Eli nyt kun oon ollut 3v lukiossa, tulee vuoden tauko ja sitten takaisin noin puoleksi vuodeksi ja lakki tulee (toivottavasti) keväällä 2014 :)

Ensimmäiset ajatukset kun sait tietää olevasi raskaana?
- Olihan se joo aika shokki vaikka olinkin epäillyt jo jonkin aikaa että näin vois asiat olla. Pahoinvointi ja väsymys sai mut epäilemään ja päätin sitten tehdä testin. Samana päivänä kun saatiin tietää, oltiin vähän haikeella tuulella, koska ajateltiin että ei me siihen pystytä, me ollaan vielä niin nuoria. Seuraavana päivänä, kun oltiin saatu nukuttua asian yli, ääni kellossa oli hieman eri. Tehtiin maailman paras päätös ja tälläkin hetkellä vaavi potkii ihan hirveesti tuolla masussa <3

Miten vanhempasi ottivat vauvauutiset vastaan?
- Kyllä se aika isona yllätyksenä niillekkin tuli ja alkuun heilläkin oli se huoli meistä, että miten me pärjätään ja miten mun koulun käy. (Äiti tosin otti asian hieman paremmin kun iskä.) Hekin saivat mut 19-vuotiaina joten he tietävät millaista se on, kun on nuori ja  pienen lapsen äiti/isä. Nyt äiti, iskä, isä- ja äitipuoli ovat kaikki tosi innoissaan :)

1 kommentti:

  1. musta olis tosi kiva kuulla lisää tosta ku oot asunu ulkomailla :) ja nähdä kuvia!

    VastaaPoista