keskiviikko 12. elokuuta 2015

Uusi arki

Moikka ja pahoittelut postaamattomuudesta! Kuten otsikkokin sen sanoo, meillä on arki muuttunut roimasti ja blogi on nyt sen johdosta jäänyt hieman taka-alalle. Viime viikonloppuna Jerry täytti 3 vuotta ja sekä lauantaina että sunnuntaina isännöimme syntymäpäiväjuhlia. Koko synttäriviikonloppu meni kaiken tekemisen ansiosta ihan hujauksessa! Synttärit eivät kuitenkaan olleet ainoa asia, jotka tekivät viikonlopusta hieman erityisen. Ne olivat myös viimeiset päivät kotona ennen kotihoidon loppumista. 
Tänään oli tosiaan kolmas koulu- ja päiväkotipäivä! Aloitimme Jerryn kanssa molemmat maanantaina ihan uuden arjen ja voin sanoa, että ollaan kyllä tykätty! Jerry on sopeutunut päiväkotiin jo kuin vanha tekijä ja itse tykkään olla ihan älyttömästi koulussa. Molemmat ollaan saatu uusia kavereita, eikä uusi arki tunnu yhtään oudolta. Olisin kuvitellut, että koulun alettua olisi haikea fiilis siitä, että en saa olla enää Jerryn kanssa kotona niinkuin ennen, mutta voin kyllä kertoa, että kolmen vuoden kotona olemisen jälkeen koulussa olo on todella virkistävää! Jerrykin tykkää niin paljon mennä ja olla päiväkodissa, joten itsellänikin on hyvä fiilis jättää hänet sinne ja mennä kouluun. 
Vaikka kaikki on alkanut hyvin ja helposti, vielä on pieni tottuminen uuteen rytmiin, aikaisin heräämiseen ja siihen, että kotiin tultaessa kello saattaa olla jo puoli viisi, kun sen jälkeen pitäisi hoitaa vielä kaikki kotityöt, ruuanlaitot ynnä muut. Pian varmasti saadaan sumplittua kaikki järkevästi ja blogillekkin jää sitten aikaa! Näistäkin tuli nyt vain tällaiset pikakuulumiset :)


2 kommenttia:

  1. Onnea koulupaikasta! :) mitä aloitit opiskelemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Aloitin Tredussa lukiopohjaisella merkonomi linjalla!

      Poista