keskiviikko 19. elokuuta 2015

Jerryn syystakit

Elokuun puoliväliä mennään ja vaikka lämpötila on päivittäin melkein hellelukemissa, kyllä se syksy sieltä vielä tulee. Kauppoihin on pikkuhiljaa alkanut valumaan aina syksyisempiä vaatteita ja meilläkin on jo hyvin varustauduttu kylmempiin keleihin. Jerryn viime keväinen välikausihaalari menee vielä helposti tulevan syksyn. Postauksen haalarista löydät täältä. Haalari kun on tarkoitettu lähinnä ulkoleikkeihin hiekkalaatikolle, on meillä Jerrylle myös neljä ns. kaupunkitakkia, joita käytetään sitten nimenomaan kaupungilla tai oikeastaan aina kun ei olla siellä hiekkalaatikolla möyrimässä. 


Harmaa trikoovuorellinen ja hupullinen takki on H&M:stä ja on ollut Jerryllä käytössä jo viime keväänä. Kirkkaansininen hupullinen takki on taas uudempi tulokas, eikä sitä olla vielä keritty käyttämään. Väri on kyllä ihanan pirteä ja on kiva väripilkku muiden tummien takkien joukossa. Merkiltään takki on Palomino. 


Näistä tummemmista takeista oikeanpuolimmainen H&M:n nahkatakki on myöskin jo viime keväältä, mutta käyttökertoja ei ole kertynyt vielä montaa. Tännekkin mahtuu hyvin vaatetta alle, joten hieman viileämillä keleillä oikein mainio ja reteen näköinen! Vasemmanpuolimmainen on kaikista uusin lisä Jerryn takkikokoelmaan. Ostin takin viime viikon maanantaina H&M:ltä ja ihastuin siihen ensinäkemältä. Jerryn kokoa oli enää tämä yksi rekissä roikkumassa, joten sen enempää miettimättä vein takin kassan kautta kotiin. Tämä bomber-tikkitakki on hieman paksumpi kuin muut Jerryn syystakit ja meneekin siis loistavasti varmasti vielä loppusyksystä. En malta odottaa, että ilmat viilenee ja Jerry saa käyttöönsä tämän tikkitakin, on se sen verran makeen näköinen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti