torstai 22. toukokuuta 2014

Minimuotikirppis

Viime viikon lauantaina oli Minimuotikirppis-tapahtuma, joka järjestettiin tosiaan nyt ihan ihka ensimmäistä kertaa. Kuten aiemmin kerroinkin teille, olin itsekkin ostanut pöydän kyseisestä kirppiksestä toiveissa saada edes osa Jerryn vahoja pieneksi menneitä vaatteita myytyä. Kaksi isoa Ikean kassillista raahasin Pakkahuoneelle mukaani ja vain toisen jouduin tuomaan takaisin kotiin. Puolet sain siis myytyä ja olen kyllä tyytyväinen! Voittoakin tuli ihan mukavasti :) 
Päivä meni kirppiksellä todella nopeasti, vaikka aika monta tuntia siellä tulikin seisoskeltua. Klo 10 jälkeen saavuin paikalle järkkäilemään myyntipöytääni ja noin puoli neljän maissa Leevi tulikin sitten hakeemaan mua kotiin. Tykkäsin todella paljon tapahtumasta ja aion ehdottomasti mennä ensi vuonna uudelleen! Oli niin kätevää saada yhden päivän aikana noinkin paljon tavaraa myytyä. Ei tarvitse vuokrata pöytää koko viikoksi ja käydä siellä sitten joka päivä siivoamassa ja tuomassa lisää tavaraa! 
Räpsäisin muodon vuoksi muutaman kuvan kirppikseltä...

Oma kirppispöytä täynnä tavaraa ja tässä oli tosiaan vain puolet... Taustalla ihana myyntikaverini Vivianna, joka suostui tulemaan seuraksi kirppistelemään.

Tässä vaiheessa kaikkien pöydät alkoivat olla valmiina ja pian päästettiinkin valtava ihmismassa sisään shoppailemaan.

Minimuotikirppiksen järjestäjät ovat siis TAMK:n Pro Akatemian opiskelijoita jossa myös Leevin serkku opiskelee. Leevin serkku ystävineen on perustanut Pro Akatemiassa yrityksen Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku ja myös heillä oli kirppiksellä oma standi. Heidän tuotteistaan teen teille juttua myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti