maanantai 12. toukokuuta 2014

Jerryn välikausivaatteet

Vihdoinkin sain aikaseksi ottaa kuvat ja tehdä teille tämän välikausivaate postauksen, jonka jo jonkin aikaa sitten teille lupasin. Tässä tulee siis Jerryn välikausitakit, kengät sekä asusteet ja löytyy joukosta yksi haalarikin. 

Jerryllä on siis tällä hetkellä neljät kevät kengät: Crocsin kumisaappaat, Conversen korkeavartiset tennarit, Adidaksen ja Skechersin lenkkarit. Kaikki kengät on saatu lahjaksi ja Crocseja lukuunottamatta ostettu ulkomailta, Adidakset Lontoosta ja Conssit sekä Skechersit Abu Dhabista. 


KappAhl
H&M
Rebels (Lontoo)
Carter's (Abu Dhabi)
H&M
Rebels (Lontoo)
Jonathan
 Takkeja Jerrylle on kertynyt aika monta, jopa 8 kappaletta. KappAhlin kevyt toppis on tähän asti ollut eniten käytössä ja se oli helppo pukea Jerrylle, kun mentiin vaikka talvella autolla kauppaan. Nyt kun ilmat ovat lämmenneet, käyttää Jepa H&M:n anorakkia ja kahta fleecetakkia aina kun ollaan autolla liikenteessä, raittaissa tietenkin aina haalaria. Rebelsin punainen bomber-takki on sen verran kevyt, että sitä käytettiin viime vuonnakin vain kesällä. Toppaliivi on vielä hieman iso, mutta menee sitten hyvin syksymällä, vaikkapa jonkin neuleen tai fleecetakin kanssa. Jonathanin välikausi haalari on ollut kyllä ihan mainio! Jepa sai sen lahjaksi 2013 keväällä ja on edelleen sopiva. Haalari on kokoa 86 ja oli kieltämättä vähän iso tuolloin vuosi sitten, mutta silloin Jerry ei vielä osannut kävellä vaan aina pihalla ollessa oli rattaissa, joten pitkät lahkeet eivät niin haitanneet. Tällä hetkellä Jerryn koko on 86-92, joten saa nähdä menisikö haalari vielä tämän vuoden syksynkin! 

pipot, huivit ja tumput H&M (sininen tähtipipo puuttuu kuvasta), aurinkolasit Julbo

Kaikki Jerryn ulkoasusteet on tosiaan ostettu Hennesiltä aurinkolaseja lukuunottamatta. Aurinkolasit Jerry sai viime kesänä, jos nyt oikein muistan, ukiltaan ja ovat olleet kyllä hyvät. Alkuun Jerry ei oikein välittänyt laseista ja vaikka aurinko paistoikin kirkkaasti, eikä hän suostunut niitä käyttämään. Ääni kuitenkin hieman vaihtui tänä keväänä kellossa, kun laseja täytyy pitää välillä sisälläkin päässä! Äidin ja iskän on myös tietenkin täytynyt kokeilla laseja...:)


Siinä oli meidän Jepan välikausivaatteet. Millaisiin vaatteisiin te puette omat lapsenne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti