sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Meidän koti - Olohuone

Moikka ja hyvää sunnuntaita! Multa on jo muutamaan otteeseen blogin olemassaolon aikana pyydetty asuntopostausta, mutta en koskaan ole saanut aikaseksi sellaista tehdä. Ihan kuin se muka olisi liian vaikeaa napsia muutama kuva... Noh, nyt kuitenkin sain otettua itseäni vihdoin niskasta kiinni ja kokosin teille ensimmäisen osan, nimittäin olohuoneen. Antaa kuvien puhua puolestaan.

Tällainen on siis näkymä eteisestä katsoen. 

Kun astutaan pari askelta eteenpäin ja katsotaan oikealle tulee paremmin näkyviin ruokapöytä ja televisionurkkaus.

Vasemmalla puolella on taas lipastoa (ja saamani ystävänpäiväruusut ), peiliä ja Jerryn leluja. 

Ruokapöydän toiselta puolelta päästääkin tällaiseen näkymään. Taka-alalla olevat ovet vievät siis vasemmanpuoleinen Jerryn huoneeseen ja oikeanpuoleinen meidän makuuhuoneeseen.

Televisionurkkaus onkin sitten sellainen pala olohuonetta, mihin tulee varmasti lähiaikoina hieman muutoksia. Takaseinä on kovin tylsä tyhjänä ja olenkin siihen suunnitellut jonkinlaista valokuva-kokoelmaa, joko käyttäen eri kokoisia kehyksiä tai sitten paria kehyshyllyä. Harmaa sohva onkin "jäänne" ajoilta kun sisustuksemme oli enemmän harmaamustavalkoinen ja tarkotuksena olisikin jossain vaiheessa hommata joko kokonaan uusi sohva tai uusi päällinen jossakin ruskean/beigen sävyssä. Samalla voisi sitten hommata hieman uusia koristetyynyjä.

Tällainen on siis meidä olohuone tällä hetkellä, mutta sisustaminen tosiaan on vähän sellainen ikuisuusprojekti! Itse tosiaan toivoisin meille pikaisesti uutta sohvaa, sohvatyynyjä ja hieman enemmän tavaraa seinille, eli juurikin niitä valokuvia. Seuraavana olisikin sitten vuorossa esitellä meidän makuuhuoneemme, toivon mukaan saan postauksen aikaiseksi tässä lähiaikoina. Huomenna on kuitenkin vuorossa laukkukokoelmani esittelyä, onhan sinne tässä lähiaikoina yksi uutuuskin tullut hankittua! Hyvää sunnuntain jatkoa kaikille :) 


3 kommenttia: