sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hyvää syntymäpäivää minä 20v!

Eli tänään on tosiaan meikäläisen synttärit ja pakko sanoa, että on kyllä paljon mukavempi olla kaksikymppinen kuin yhdeksäntoista. Nyt on ne ns "teinivuodet" vihdoin takana päin. Vaikka henkisesti en ole yhtään erilainen kuin eilen, kuullostaa 20v silti paljon paremmalta korvaan kuin 19. Varsinkin näin nuorena vanhempana :) 

Tänään aamu siis alkoi täällä kotona lahjojen avaamisella. Olimme muutamaa päivää aikaisemmin Leevin kanssa käyneet ostamassa mulle Stadiumista Everestin ulkoilupuvun, mutta olohuoneessa odotti yksi toinenkin lahja. Leevi oli hämäyksenä hieman muuttanut paketin ulkomuotoa teippaamalla siihen pari pahvin palasta ja lahjapaperin ollessa paketin päällä mietin pääni puhki, että mikä ihme tuossa ovaalin muotoisessa paketissa voi olla! Lahjapapereiden alta paljastuikin sitten jotain, mitä olin toivonut jo kauan :) Nyt ne ovat vihdoin mun! Hunterin Original Gloss Black kumisaappaat. Niin mukavat jalkaan, että varmasti tule tänä syksynä pidettyä. Ajattelin vielä itse hommata saappaisiin yhteensopivat Hunter sukat, jottei kylmemmillä ilmoilla sitten varpaat kastu eikä palele. Katsoin tuossa aamulla säätiedotetta tulevalle viikolle ja siellä näkyikin sopivasti sateisia päiviä ;)

3 kommenttia:

 1. Noi on kyllä tosi kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan! =) Harmi että mun jalalle ne on aivan väärän malliset :/

  http://gunillagreta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin tykkään ihan hurjasti! Sopivasti vielä Tampereen suunnalle luvattu tuleviksi päiviksi sadetta ;) Vilkaisin blogiasi ja tykkäsin kovasti, taisit saada musta uuden lukijan :)

   Poista
  2. Hehe niinpä ;) Oi että, tosi kiva kuulla! =)

   Poista