sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Alko meneen jo hermo..

...tohon mun hiusten itsepäiseen käyttäytymiseen! 2 värinpoiston ja vaaleiden raitojen jälkeen mulla oli kultanen 3 sentin pituinen juurikasvu ja edelleen tummanruskea kuontalo. Netissä varoiteltiinkin että raskausajan hormoonit saattaa hiukan vaikuttaa tohon värjäystulokseen, jep... Noh, päätin sitte mennä toiseen ääripäähän kun sain osana mun nimpparilahjaa Leeviltä mustan hiusvärin. Ja se toimi! Elämän pienet ilot :D Sain sitten aikaseks tilata vielä Hairtradelta mustat 40cm clip on pidennykset

Nyt sitte vaan odotellaan että postiluukku kolahtaa! :)

4 kommenttia:

 1. sun blogi on oikeesti tosi kiva, mut se parantus kummasti jos vähä jaksottasit tätä kirjotusta, tai tekisit kappalejakoja. Olis huimasti helpompaa lukee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin huomasin että aikamoista pötköö noi mun kirjotukset:D Pitää ruveta kiinnittään vähän enemmän huomioo tohon tekstiin ulkoasuun :)

   Poista
 2. ookko tilannu aikasemmin hairtradelta? onko ollut millasia jos oot? kirjota sit postaus et oliks noi hyvät pidennykset!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen, tää taitaa olla kolmas kerta kun sieltä tilaan pidennyksiä. Verrattuna muihin pidennyksiin mitä oon kokeillu (afrocare, lush) Hairtradelta saa ehdottomasti parhaat! Hinta ei ole paha, toimitus on nopea ja hiukset on todella laadukkaat ja omassa käytössä kestänyt pitkään. Joo ehdottomasti! :)

   Poista